Szczurek1986 napisał(a):
kristoof kusi oko ta Twoja sztuka
Wojt_SGS napisał(a):
felgi na lato i zimę bardzo fajne, wnętrze super, bardzo mi się podoba ta "kupeta" M-pakiet mistrz.
Co to za lampy? nie wyglądają na oryginalne, zdecydowanie fajniej wyglądały by czarne
dzięki wielkie za miłe słowa, jeśli chodzi o lampy to aż takim specjalistą nie jestem i ręki nie dam sobie uciąć ale z tego co mi wiadomo to nie były nigdy wymieniane
Wojt_SGS napisał(a):
Pomyśl o ringach - smd wyglądają lepiej niż można byłoby się spodziewać po "dokładkach"
te ringi to tzw angel eyes? wygladaja rewelacyjnie, musze powaznie o czyms takim pomyslec
póki co zająłem się najważniejszymi sprawami, tak jak pisałem wcześniej wymieniłem komplet amortyzatorów 4 szt na Sachs (przy wymianie okazało się że oba przednie już ciekły, po naklejkach sprawdziłem że wszystkie były orginalne od nowości z 2004r.) + mocowania górne + nowe odboje i osłony, nowy zestaw:

przy wymianie amortyzatorów mechanik stwierdził luzy na przednich kołach i zalecił wymianę tulei przedniego wahacza więc dzisiaj też zostały wymienione:

do tego zbliżał się termin wymiany oleju więc dzisiaj załatwiłem również serwis olejowy, pracownicy z serwisu z latarką oglądali całe auto z każdej strony bo nie wierzyli że auto ma prawie 280 tys. przebiegu, dawali max 200 tys. (silnik suchutki, żadnych wycieków) Aż miło było słuchać

Z rzeczy którymi się muszę zająć to ręczny - do wymiany szczęki, a także wiatrak wentylatora - zaczął hałasować, mechanik na ucho stwierdził, że jest suchy i trzeba tylko nasmarować. Oby tylko to bo nowy kosztuje ładnych parę stówek