vtec81 napisał(a):
Jordan napisał(a):
]heh pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji aby Niemiec z Polski chciał samochód kupić
Nie ujmując Ci w żaden sposób, ale w tym temacie chyba mało wiesz

Nie wszyscy myślą, że Polska to ciemnogród....
Ja juz 3 lata temu sprzedałem do Wiednia - Hondę Integre Type R - czy w to uwierzysz czy nie, twoja sprawa

zreszta ogłoszenie na syndikat.de jeszcze chyba wisi na forum
zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy kierują się stereotypami
ale nie powiesz mi chyba, że wybierając się z zamiarem zakupu do Turka w Niemczech nie miałbyś choćby najmniejszej wątpliwości co do tego jaki samochód sprzedaje - po prostu czysta logika
a ten Niemiec po Honde przyjechał aż do Krakowa? Pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji, ciekawe jak opłaty tam mają
vtec81 napisał(a):
kostek_ja Temat: ile pali e46 330 m3 smg
"Co do serwisu. W M3 masz częste zmiany olejów, zarówno w silniku jak i w skrzyni i dyfrze. Poza tym przy każdej Inspekcji (zarówno 1 jak i 2) masz sprawdzanie luzów zaworowych i ewentualnie ich regulację. O tym że części droższe nie wspominam "
i chyba WIĘKSZEJ CZĘŚCI z nich w ZAMIENNIKU nie kupisz

jak mówiłem nie przejmuje mnie tak bardzo utrzymanie emki w kwestii spalania i wymiany rzeczy eksploatacyjnych
zwłaszcza, że to samochód nie na co dzień i nie robiłbym nim 30tys. rocznie tylko używał czysto do zabawy

i od kiedy to poza ASO tylko zamienniki oferują ?

Nie mam najmniejszego problemu ze ściągnięciem jakiejkolwiek części z zachodu gdyby był problem ze znalezieniem w Polsce, drogę mam naprawdę przetartą