Bez obaw Panowie, nie sprzedałem jak widać

Nie udzielałem się na forum z powodu braku czasu (praca, praca i jeszcze raz praca)

...co nie znaczy że tu nie zaglądałem

Powiem szczerze przychodzi mi taki pomysł do głowy by sprzedać ją i kupić e39 M5, tylko że raczej nikt nie zapłaci mi tyle ile bym za nią chciał, poza tym trudno było by mi się z nią rozstać, to już członek rodziny jest
Panowie
kri100s,
KROPA_BMW 530d,
Szamil obszycie kiery kosztowało mnie 150zł + przesyłki, robiłem u gościa z Radomia, na allegro ma nick seba394, trochę się obawiałem ale jak narazie jestem zadowolony, jakość obszycia, wykonanie, nici wszystko bardzo schludnie tak jak chciałem, jedynie znaczek M musiałem poprawić był deczko krzywo naklejony

ale to detal, co do jakości materiału i podatności na ścieranie nie mogę jeszcze ocenić, jeżdżę niecałe 2 miesiące dopiero, materiał przyjemny w dotyku i cały czas pachnie skórą.
Piotrek obrazu z kamerki nie ma sensu teraz wrzucać, po myciu auta lub przy takiej pogodzie jak teraz paruje szkło wewnątrz i obraz jest do d... Niestety chińszczyzna za 120zł.

Będę chciał wymienić na coś lepszego.
Co do felg to zgodzę się że ładniejsze były od M5 lub inne 18-ki, np Styling 37 który miałem kiedyś i uważam że najładniejszą felgę do e39 i e38, zdecydowałem się na 17 cali celowo, jest to minimum moim zdaniem jeśli chodzi o dobry wygląd i w miarę komfortową jazdę po polskich drogach, zwłaszcza prowadzenie w koleinach które przy 18 psuło mi całą przyjemność z jazdy. Dlatego też wybrałem Styling 81 który też bardzo mi się podoba.
Sebuś co do LPG to nie mam żadnych problemów silnik sprawuje się wyśmienicie, choć miałem małe problemy, auto nie chciało równo chodzić na benzynie, raz było dobrze a raz nie, nie potrafili dojść co i jak, już myślałem że to wtryskiwacze od benzyny lub wiązka, okazało się że to pierdoła, padł jeden z dwóch emulatorów od gazu, po wymianie jak ręką odjął

O instalację dbam, gaz tankuje tylko na Statoilu lub BP, jak wymieniam filterki od gazu są zawsze czyste, więc gaz tankuje dobry, poza tym co jakiś czas pośmigam na benzynie aby wtryskiwacze się nie zastały, tankuje tylko 98 Ultimate i staram się nie wozić mniej benzyny niż pół baku, zwłaszcza w zimie, problemów z LPG nie mam

Dziękuje jak zawsze wszystkim za pochlebne opinie o mojej staruszce, miło poczytać takie komentarz, oczywiście słowa krytyki też mile widziane