Przemoo napisał(a):
brakuje wiekszego kola ))
Wszyscy tak mówią i to jest racja. Niedawno kupiłem te Dunlopy w rozmiarze 205/55 R16, to muszę je trochę podocierać (

) na tych felgach. Ale w przyszłości felga jak najbardziej. Choć z drugiej strony takie opony (tzw: "balony"

) pozwalają zaoszczędzić sporo przy zakupie nowego ogumienia i są dobre na podkarpackie wertepy

Szybki L-c napisał(a):
E46 Coupe w srebrnym kolorze w serii szału nie robi.
Mnie srebrny trochę się już znudził. Poprzednie e46, też miałem srebrne. Ale ogólnie srebrne BMW raczej mi się podoba - kwestia gustu

Szybki L-c napisał(a):
Ale najwazniejsze że sztuka zadbana
i że ma właściciela co ją w dobrym kierunku
modzi i ogarnia
Hehe staram się dbać bardziej o stan techniczny niż o wygląd. Ciągle coś dopieszczam. To auto to oczko w głowie. Szukałem go dość długo, ponieważ bardzo ciężko kupić taki wóz w Polsce i to w niezłym stanie. Zakochałem się w tym aucie od pierwszego wejrzenia, co jednak nie zdołało mnie powstrzymać przed sprawdzaniem tego pojazdu przez około 3 godziny, wyczekiwaniu w zimie, na mrozie, na różnych speców itd. Pierwszy wyścig spod świateł z Audi TT mojego kolegi, który pomagał mi w oględzinach auta, był poprostu bezcenny

Jeśli chodzi o stan techniczny, to jestem zadowolony. Auto nie jest co prawda idealne, ale sądzę, że w porównaniu z tym co można znaleźć na Allegro, mogła by to być naprawdę spora okazja. Zwłaszcza teraz, po moim wkładzie finansowym w ten wóz...
Jeśli chodzi o zmiany wizualne w dobrym kierunku

, to myślę, że następny w kolejce będzie jakiś fajny tłumik. Może coś z Remusa jak finanse pozwolą... W każdym razie niezbyt duży, raczej skromny, najlepiej "dwururka" o fajnym sportowym brzmieniu

Ps: Te zdjęcia były robione troszkę przy okazji (przypłaciłem je ogromna ilością ukąszeń komarów hehe). Jak będę miał trochę więcej czasu, postaram się odświeżyć swoje fotograficzne "pasje" i zmajstrować naprawdę fajną sesyjkę, gdzieś na łonie natury. Do tego może jakiś filmik z dźwiękiem motoru/wydechu. Trzeba jakoś uatrakcyjnić tą galerię, bo ileż można się gapić na e46 coupe, w serii i to na 16-stkach