djsully99 napisał(a):
od dłuższego czasu nie pisałem nie odzywałem się, nie komentowałem po tym jak wszyscy pojechaliście mnie a raczej moje auto. Wyzwiska od kibla itd itd. dlatego sobie przeczekałem, poczytałem mnóstwo postów w galerii i stwierdzam jedno. Wiele osób które nigdy nie miało styczności z BMW zawsze uważało ze to gangsterka, łyse pały z metrowym karkiem, itd.
nie jestem karkiem ani gangsterem bo BMW uwazałem za swego rodzajem prestiżem. możesz poszleć mozesz poleciec komfortowo, mozez przerobić jak tylko chcesz ... więc trafiłem na forum. a tutaj...
jesli nie jestes ori nie masz mega grubego wypasu, masz chociaz o nutke wiecej niz inni uzytkownicy to co ? .... jada cie po całości i tak sobie myślę gdzie są moderatorzy tego forum... czy oni tego nie widzą?... ja tam mam kibel jak tam nazwaliscie.., a takiego coupe chociaz nie koniecznie zrobionego jak bym widzial chcialby miec niejeden ... bo co z tego ze moze mody sa w nie w tym kierunku... bo to nie jest w waszym kierunku... bo ze lampy, bo ze felgi... bo ze ziomus ma siano czy wysokie mniemanie o sobie ????? trafil tu bo liczyl jak ja o porade fachową pomoc a dostał(tak jak ja) lincz to jest mój ostatni post na bmw-sport.pl bo to kpina jest nie forum.
forum zawsze kojarzylo mi sie z przyjazna atmosfera doradztwem, pomocą w doborze częsci naprowadzeniem na właściwy tor a tu co ???? jechanka paru kolesi którzy tylko czekaja aby kogoś pojechać.. gdzie są moderatorzy???? ponoc filtrujecie treści i co i nic???? ostatnie galerie nowych poczytajcie... Był martez i jego e90 kurde nawet jak by zrabal to auto na maxa to jest e90 poprowadzic goscia a raczej syna goscia i mozna z niego zrobic ładne auto tutaj jest poliftowe e46 kurgo i uwaza sie za madrzejszych niz ludzie ktorzyde ile bym dał za takiego autko (takie zrabane waszym zdaniem) 3majcie sie koledzy i mysle ze i mam nadzieje ze forum zacznie milknac a wy bedziecie sobie nawzajem wywalac ale masz wiesnickie podkadki pod srubki itd
po pierwsze- nie jestem, ani nie bylem twoim kolega
po dalsze- jesli jest ktos nowy i prosi o rade to ja otrzymuje, a jesli ktos jest nowy, mlody do tego, a uwaza sie za madrzejszego od ludzi ktorzy zgarneli kupe pucharow za swoje auta to taki dostaje baty az zmieknie, baardzo slusznie moim zdaniem, twoim nie?
wniaskuje, ze sam dostales az milo, jak znajde chwile,to poszukam twojej galerii
dalsze- zadzieranie nosa, uwazanie sie za lepszego jest ok? moze wg ciebie, wg mnie trzeba nosek utemperowac i sprowadzic na ziemie.
matiz dostal za swoje bo byl bezczelnym zarozumialym i chamskim gowniarzem, na dobre mu wyjdzie.
dziekuje za uwage.
eminencjo jones- masz lambo? pokaz