A więc ja tu włażę po kilku dniach a tu tyle pisania miło miło no to czas zacząć.
StreetFire7 napisał(a):
Montuj, montuj

A zamontuję w następnym tygodniu. Tylko zamiast katów będzie zwykła rurka 60mm

.
Artur.92 napisał(a):
Całkiem fajny Twój sedan.
Podobają mi się bardzo te felgi
PS. Wiedzę, że kolejne E46 320d z wydechem RM
Pozdro

Mój sedanik dopiero będzie fajny czeka go sporo roboty jeszcze wydech owszem ładny i zobaczymy co zagada. i ja się nie mogę doczekać

. Co do felg to owszem Ładne i chyba jedyne w PL

na E46.
Pozdro.
makasa15 napisał(a):
Pięknie, idziesz w dobrym kierunku

Od poczatku zrobiles kawal dobrej roboty.
Czeka Cię walka ze silnkiem i wnętrzem

ale to z czasem
Bardzo dobra felga !
A dzięki dzięki. Od początku to sporo zrobiłem hoć wydaje mi się iż ciągle mało. Walkę z slnikiem wygrałem nic mu już nie dolega ciągnie ładnie z mocą dokońca obrotów i nic nie kopci, a i nic oleju nie znika. Co do wnętrza to tylko pranie i czyszczenie ewentualnie jakieś car audio. w planach jest czarna alcantara

. Ale to spoooro jeszcze wody upłynie.
Adam_94 napisał(a):
Super mody! Paragon robi profi robotę! Dobrze, że wrzuciłeś to przynajmniej dowiedziałem się dlaczego tyle ludzi ostatnio kupuje ich wydechy
Blenda mi się nie widzi kompletnie, co jest z klapką od wlewu paliwa? Zderzak tylny też jakoś tak se wisi... Całokształt to tak średnio

Paragon musi być kiedyś nie dawałem teraz co nie zakupię paraganik fotka musi być. Blanda musi zostać jest ori i mi się podoba a w planach jeszcze lotka m3 do kompletu. A jak dach zrobię w czerń to i lota zniknie. Co do klapki to foto było jak tam wyczyściłem bo zazwyczaj kupa syfu i nic innego. A zderzak mam go dość ciągle z tym walczę zapewne wieszak poszedł w piz du i nie wiem który ??. Ale się dowiem i zrobię z nim robotę bo i mnie to denerwuje. W nowszych wersjach jest taki metalowy dodatek do zderzaka co trzyma go na końcu właśnie po to aby tak nie wisiał a w przed lifcie tylko sam ślizg/wieszak i jak masz strzała lekkiego to pękają i wisi jak psu kochones.
koko2403 napisał(a):
Adam_94, jak usłyszysz jak gada ten wydech to tym bardziej się do niego przekonasz. Z diesela robi R6

No to się okaże szczególnie że bez katów będzie.
Pozdrawiam. A dziś było sprzontanko autka: wyjęcie siedzeń i odkużanko foto brak z względu na aparat szla... trafił.
Na dniach pranie tapicerki, wymiana płynu chamulcowego, i termostatu głównego, no i montaż RM