Witam nazywam sie Kuba i pochodze i mieszkam w Częstochowie. Chciałbym podzielić sie z wami moim zakupem

Jest to moje 1 BMW a zarazem 3 auto na własność. Jestem młodym kierowcą ale na pewno bardziej doświadczonym niz 3/4 z "driverow". Na codzien jezdze busem IVECO DAILY 3.0 diesel rozwożę ciasta.

Rozleciala sie moja tkz biedna furka, Toyota carina 2.0 (wierne autko) tanim kosztem przemieszczala sie ale ostatnio odmowila posliuszenstwa (sprzęglo i maglownica) koszt naprawy przerosl koszt auta wiec zdecydowalem sie na inne. Szukalem bmw 36 coupe najpilepiej z 2.5 bez zadnego gazu (nie masz na benzyne nie kupuj bmw) ale nie moglem znalezc dobrego egzemplarza mieszczacego sie w 8-9 tys (szukalem tylko igielki) Pozniej rozmawialismy ze znajomym o bmw 7 e38 ja rozwazalem kupno diesla 2.5 , pare metrow dalej minelismy komis gdzie stala wlasnie taka za 8 tys rocznik 1998 mowilem ze fajne autko. 2 dni pozniej gdy sie nakrecilem juz jej nie bylo. Gdy jezdzilem do pracy pozyczyonym autem mijalem ja po drodze. Wyobrazcie sobie moj zal i plulem sobie w morde ze jej nie kupilem

wtedy po dlugich godzinach siedzenia na allegro i olx znalazlem egzemplarz ktory moglby mnie zadowolic

Na niemieckich blachach od 1 wlasciciela ksiazka serwisowa z identycznymi pieczatkami zmieniajacymi sie przez lata (nie do podrobienia) i podpisami wlasciciela caly komplet dokumentow duzy i maly brief. serwisowana do 2011r. od razu mnie zaciekawila... Pojechalem obejrzalem i kupilem , sportowe zawieszenie KONI (gwint) Alufelgi TSW 17 z niezlymi oponami zima, oryginalny lakier SZARA PERŁA , niespotykany , wszyskto sie zgadzalo , rocznik 1997 231 tys przebiegu nr nadwozia z silnikiem no cacko, w moim przedziale cenowym wtedy byla 9300 niestety stargowalem tylko symboliczna 100 na paliwo , ale uwazam ze byla tego warta...
OTO ZAŁACZAM KILKA ZDJEC PROSILBYM O OPINIE I KOMENTARZE jest to moje 1wsze bmw takze chetnie bym uslyszal o typowych wadach i ew gdzie szukac i na co zwracac uwage by nic wiekszego sie nie zepsulo...
DZIEKUJE I POZDRAWIAM KUBA

Dane pojazdu:
Typ 523i
Seria 5
Rodzaj konstrukcji sedan
Silnik M52TU
Pojemność skokowa 2.3
Moc 125kw / 170 km
Skrzynia biegów MANUAL
Kolor szary
Data prod. 1996
Wiecej zdjec wrzuce na dniach gdyz kupilem aparat