Siemka wszystkim

Nazywam sie Mateusz mam 23 lata przygodę z Bmw zaczynałem jak 18 latek w szatańskim e36 318i lecz jak wiadomo z rokiem na rok brakowało mocy

przesiadka z 318i na e32 735i niestety auto zaczęło żyć własnym życiem

problemy z instalacją po sprzedażny e32 szukałem coś miedzy e30 cabrio a e36 cabrio niestety do 10 tyś zł ciężko coś znaleźć

lecz pewnego dnia dostałem telefon od znajomej ze jej brat ma na sprzedaż e39 525i z nową sekwencja byłem sceptyczny co do e39 ale szybkie oględziny podpinka pod kompa i oto stałem się posiadaczem takowej e39

teraz troszkę o samochodzie
Bmw e39 m52b25 <170ps> 1996r
Wyposażenie :
-Klimatronik
-2x airbag
-4el szyby
-Asc
Plany ?
Ogólnie chciałem przerobić na stylizacje m5 czyli zderzaki felgi lusterka itp ale u mnie w mieście już tego pełno jeździ
teraz przyszedł mi cichy plan by przerobić ja stylistycznie na Alpine ? ale polift

Dokładka przód tył felgi ori 18 alpina może być replika środek itp ? jakaś pomoc z waszej strony czy tylko zmienić zderzak przód na polift i zmienić felgi taka typowa zadbana e39
Co zostało zrobione po kupnie ?
-Auto zostało pomalowane od podstaw
-Wymiana oleju na 10w40 Mobil 1
-Wymiana łączników przód ori Bmw
-Wymiana pasków klima wspoma itp
-Lampy tył depo clear
-Lampy przód poliftowe będę zmieniał obrys na biały spokojnie
-Nerki przód m5
-Filtry wszystkie
-Tymczasowo obklejone halogeny na żółto

-Wymian 2 nowych emblematów
-Wymiana przycisków pilota

Co mnie jeszcze czeka do zrobienia

?
-Na pewno pompa wspomagania bo wyje nawet na prostej

-Łożyska amortyzatorów przód bo strasznie pukają
-wymiana zderzaka przód na polift lub -mpakiet +tył
-Montaż tempomatu wszystko mam <brak czasu>
-Felga styling 32 Lub Alpina
Teraz troszkę fotek . Fotograf ze mnie żaden

na dniach dodam zdjęcia z prac lakierniczych +mechanicznych no i z montażu gwintu

tak ze wiele do zrobienia czekam na wasze opinie i Bardzo miło mi gościć na tym forum