Witam wszystkich forumowiczów
Chciałbym wam przedstawić moją BMW którą zakupiłem właśnie dzisiaj, jest to moja czwarta e36

jednak ta ( o ile nie będzie się psuć) zostanie ze mną na dłuzej

Samochód ten to nagroda za skończenie technikum i dobre wyniki w nauce (nie chwaląc się jestem prymusem

)
BMW wyprodukowane w 1994 roku w Niemczech i tam też używane do 2005 roku. W Polsce miało dwóch właścicieli. Ja jestem trzecim

Pierwszy właściciel miał przez 4 lata, drugi przez rok.. Śmieszna jest historia bo w tamtym roku właśnie chciałęm kupić ten samochód ale gdy przymieżyłem się auto zostało sprzedane... Traf chciał ze znalazła sie w moich rękach
Auto posiada jakieś tam dokumenty z Niemiec, ma nawet ksiązke serwisową z kilkoma pierwszymi wpisami... w 1997 roku miała 90kkm teraz ma 280kkm i myślę że może to być oryginalny przebieg
Zaletą auta jest zdrowy silnik który nie kopci, zrobione zawieszenie( nic nie stuka, nie ściąga, koła nie biją) oraz czysty, nieporwany środek na którym mi bardzo zależy
Niestety jak każde auto ten samochód też posiada wady

W lato będę musiał poprawić tylną klapę i błotniki bo ktoś je brzydko pomalował.. Generalnie wydaje się że samochód nie był mocno bity, mógł mieć jedynie jakieś drobne stłuczki..
Samochód posiada hak... niby z jednej strony dobrze ale strasznie go obrzydza... no cóż poprzedni właściciel ząłożył..
Obleśna naklejka MPower tez znalazła się na mojej klapie... Ściągne ją jak będę robił całą klape
Niestety z wyposażenia golas... no ale cóż muszę się zadowolić podstawowym wyposażeniem..
Planowane mody:
- alufelgi
- halogeny
- chciałbym kupić podłokietnik
- może jakoś ją doposażyć np. komputer, elektryczne szyby itp
- doprowadzenie wizualnie auta do porządku tzn pomalowanie wyżej wymienionych elementów, polerka
Rozkodowany VIN :
Dane pojazdu
Art. Wartość
Numer podwozia WBACC11050FF59968
Kod typu CC11
Typ 325TD (EUR)
Typoszereg E E36 (4)
Seria 3
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 4
Silnik M51
Pojemność skokowa 2.50
Moc 85
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor ALPINWEISS 3 (300)
Tapicerka MAUVE VELOUR (0549)
Data prod. 1994-01-25
Wyposażenie
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)
S242A DRIVER AIR BAG+SERIES STRG WHL RIM(PUR) Kierownica z poduszką powietrzną
S243A AIRBAG FOR FRONT PASSENGER Poduszka powietrzna pasażera
S270A WIDER TYRES Koła z szerokim ogumieniem
S320A MODEL DESIGNATION, DELETION Brak napisu modelu
S354A GREEN STRIPE WINDSCREEN Szyba przednia ziel. z klinem ziel.
S401A SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC Dach przesuwno-uchylny elektryczny
S415A SUNBLIND FOR REAR WINDOW Roleta przeciwsłoneczna tylna
S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S465A THROUGH-LOAD SYSTEM System załadunku
S498A HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne
S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł
S650A BMW Bavaria C Radio BMW Reverse
L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria
S900A APPR. VEH.IMMOBILIZAT. ACC. TO AZT/TUEV Elektroniczny immobilizer
A o to i fotki

sorki za jakość, miejsce i brudny samochód ale zrobiłem je odrazu po przyjeździe do domu... :

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usTeraz czekam na wasze opinnie.. piszcie co wam się podoba co nie, dajcie mi pomysły na mody

z góry dziękuje i pozdrawiam