dzięki za komentarze i uwagi!
co do kolorowych zdjęć:
a) muszę, niestety, poczekać na ładną, słoneczną pogodę - te były robione przy pochmurnej...
b) czarne auto będzie czarne również na kolorowych fotkach
jeśli chodzi o "wyposażenie" - to prawda, auto ma 4 koła, silnik i... i tyle. jak dla mnie - aż nadto
a tak poważnie: auta poszukiwałem ponad rok na mobile.de i autoscout.de. miałem sprecyzowane:
- auto miało być po lifcie,
- z M-pakietem,
- z manualną skrzynią,
- silnik (R6, benzyna - 320 okazało się za słabe, pozostały 325 i 330),
- kolor: czarne lub czerwone, ze wskazaniem na czarne (choć coupe w kolorze imola rot również wygląda bosko),
- tapicerka: alcantara i żadnych kompromisów w tym zakresie,
- przebieg < 70 kkm,
- auto musiało być z "prawdziwych" Niemiec - czyli wyłącznie południowa i środkowa część byłego RFN.
nie miałem jednak absolutnie żadnych wymagań, co do wyposażenia. pewnie gdyby auto miało ksenony, czujniki "wszystkiego", navi, telewizję, podgrzewane siedzenia, multifunkcyjną kierownicę itp. - też bym je wziął...
najlepszym wyposażeniem, jakie jednak dostałem z autem, i którego na pewno nie zamieniłbym na wymienione wyżej gadżety, był jego przebieg: 48 kkm
jeśli chodzi o "felgi" - te, które są na zdjęciach ZOSTAJĄ. po pierwsze: efektywność, po drugie: efektowność.
zmieniam te od zimówek:
Cytuj:
planuję wymianę obecnych alusów, na których mam zimówki (nie ma ich na tych zdjęciach) na coś ładniejszego i klasycznego zarazem - np. M68.