Witam , postanowiłem zaprezentować swoje auto .
Jest to gustowny sedan o seryjnym wyglądzie i taki pozostanie ewentualnie dopuszczam delikatne wizualne zmiany jak chromy na zegarach ,ciekawsze ramki na tablice a nie "reklamówki" słowem kosmetyka acz robiąca różnice .
Ale do rzeczy , trochę o aucie :
vin wbadd61050br03382
seria: e39
rok produkcji: 96/01
typoszereg: DD61
model: 528i
rodzaj konstrukcji: limousin
silnik m52
skrzynia automat A5S 310Z
moc: 193ps
kolor: (jak widać-dyskusje na ten temat trwają)
instalacja gazowa: BRC sekwencja
wyposażenie:
-pełna elektryka
-wekslarka na 6cd
-pdc tył
-klima automatyczna 2 strefowa
W aucie zrobione/wymienione jak na razie , olej ,filtr , klocki przód , świece . W kolejce do zrobienia drążek kier. prawy , olej w skrzyni i tylnym moście i tyle o niczym innym nie wiem

Generalnie dla mnie priorytetem jest dobry stan techniczny auta a nie jakieś spojlery itp
W planach mam położenie warstwy ochronnej-odnawiającej na lakier diamond brite , przy moim poprzednim e36 dało to świetny efekt . Oczywiście po zabiegu zamieszczę więcej fotek do porównania efektu .
Po za tym chce zaizolować termicznie dolot , wiem że da to co najwyżej +1% mocy ale można to zrobić tanim kosztem i nie zmienia się konstrukcji fabrycznej co dla mnie jest kluczowe .
Jeśli będę zadowolony z efekty i estetyki wykonania chętnie pyknę kilka fotek

, jeśli nie wyjdzie dobrze cóż nie będę z chłamem pod maską jeździł ;p
*info o fotkach
Fotki są nowe i w ciekawszym miejscu , ale robione telefonem więc mam nadzieje że nie urażę tym faktem czyjegoś poczucia piękna i estetyki ;p a jeśli tak się stało to niech po czeka jak odnowie lakier , wtedy pochwale się autem przy użyciu cyfrówki .
Pozdrawiam - Jeeet

By
jeeet
By
jeeet
By
jeeet
By
jeeet
By
jeeet
By