Witam wszystkich na forum. Czytam je już jakiś czas więc pora dołączyć i przedstawić swoją Betkę. Jeździłem Audi A4 ale ten samochód to była jakaś porażka, bez przerwy awarie jak nie mechaniczne to ciągle elektryka. Padnięcie maglownicy w trasie wyczerpało moją cierpliwość i zakupiłem takie oto cudo. BMW E39 3.0d 2002r. Automat Touring. Teraz sukcesywnie doprowadzam to autko do stanu idealnego. Wymieniłem tarcze, klocki + nowe letnie oponki Fulda. Muszę jeszcze zrobić automat, bo są małe niedomagania. Auto jest niestety obniżone, zawiecha sport + felgi 17" przez co jest okrutnie twarde i mało komfortowe na jakichkolwiek dziurach i nierównościach

Chociaż na dobrym asfalcie jedzie jak przyklejone i prędkość na zakrętach nie ma znaczenia

Wyposażenia całego nie będę podawał, bo wiadomo że każda "5" ma je już spore w standardzie.
- BANANOWA SKÓRA
- TEMPOMAT
- FOTELE Z PAMIĘCIĄ I ELEKTRYKĄ
- DUŻA NAWIGACJA
- ZMIENIARKA CD
- CZUJNIK DESZCZU
- CZUJNIK ZMIERZCHU
- XENONY FABRYKA + SPRYSKIWACZE
- PARKTRONIC TYŁ + PRZÓD
- LUSTERKA FOTOCHROMY
- WEBASTO
Od siebie dodam, że zaprogramowałem sobie światła do jazdy dziennej, zmieniłem język w nawigacji na PL, odblokowałem ogrzewanie postojowe. Interfejs jest genialny.
Zakochałem się w tym aucie...
A teraz foty. Niestety robione w nocy, przez co są słabej jakości ale mam nadzieję, że coś tam widać. Wiem, że nieład w bagażniku ale dopiero co zacząłem tam majstrować. Lepsze foty postaram się wrzucić jak będzie ładna pogoda, o ile taka jeszcze będzie.