Witam bardzo serdecznie forumowiczów:) W końcu udało mi się do was dołączyć:) Od dłuższego czasu oglądam te forum i jestem pełen podziwu co do niektórych samochodów. Tyle pracy i zaangażowania:) Brawo! A więc tak, chciałbym przedstawić moją bawarkę:
Jestem młodym posiadaczem Bmw E 46 Coupe. Auto wyjechało z fabryki w listopadzie 2001r. Jestem jej drugim właścicielem. Poprzedni właściciel w ogole nią nie jeżdził. Stała w garazu także przez zimę:) Autko w ogóle nie widziało zimy, stoi w garażu, codziennie jest czyszczona, dbam o nią jak o własną kobietę:D Jest moim drugim oczkiem w głowie:D Troszkę więcej szczegółów:
- Model: BMW 318 Ci, pojemość 2.0, 143 KM
- Przebieg przy zakupie 82 000, teraz 91 000 (sprawdzana komputerem)
- Kolor: Titansilber Metalic
- M- pakiet ( progi zderzaki)
- Xenon ze spryskiwaczami
- Kierownica wielofunkcyjna trójramienna M
- Lewarek zmiany biegów ori M
- Climatronic
- 4x Air Bag
- 4x elektryczne szyby i lusterka (podgrzewane)
- szyby domykane z kluczyka
- Komputer pokładowy
- ABS, ASC, Tempomat,
- Przy zakupie na felgach 17" , a teraz na 18"
To chyba wszystko:)
Co do dalszych planów:
- dystans do tyłu
- minimalne obniżenie przód
- zmiana kierunków na inne choć te także mi się widzą
- ramki na zegary i pomalowanie wskazówek
Auto przed zakupem :
A teraz po wymianie felg:
Była taka sytuacja, że postawiłem auto w bezpiecznej odległości na parkingu i jaka miła pani lekko zahaczyła mi zderzak z tyłu, dosłownie ryska 3 cm, ale oddałem do lakiernika, bo nie mogłem spać po nocach, od razu poprosiłem o pomalowanie zderzaka przedniego, bo były odpryski po kamyczkach i odświeżenie nerek na czarny kolor. Podoba mi się niebiańsko:) Proszę o opinie i może jakieś propozycje co do mojej laleczki

Pozdrawiam Przemek