Knuckleomon napisał(a):
Zdaje się, że przed świętami w Media Markt była do kupienia za 1300zł i na 50% rat 0%. Kusi mnie żeby kupić, bo oferta chyba wciąż aktualna. 2k za konsolę bym nie dał, bo już wolałbym sobie kupić komputer, bezprzewodowego pada i podłączyć do telewizora, który mam w pokoju, ale 1300zł brzmi całkiem sensownie. Martwi mnie tylko, że tak w zasadzie to nie przepadam za grami komputerowymi, więc konsolę kupiłbym prawdopodobnie dla 2-3 tytułów - FIFA, Soul Calibur. Nie wiem czy w takiej sytuacji nie lepiej zostać jednak przy kompie. Miałem już Playstation 2 i skończyło się na tym, że pograłem trochę w Tekkena i szybko mi się znudziło. No ale teraz jest to całe Playstation Network, więc przypuszczam, że zawsze można pograć z kimś online. Jak to działa w praktyce - czy rzeczywiście można zagrać partyjkę w FIFĘ bez lagów?
grzeszak napisał(a):
PSN działa rewelacyjnie, pomijając jakieś tam drobne, sporadyczne błędy związane z przeciążeniem serwerów (święta, premiera nowego tytułu, itp.) W FIFkę grasz bez najmniejszych lagów - oczywiście jakość łącza internetowego po Twojej stronie musi być odpowiednia.
Jasne
grzeszak ma rację, jak gram w UT albo Sezony pzez neta to na 10-15 meczy zdarzy się 1 w którym pojawiają się przycięcia, łacze mam 10megabitów kablowe.
Tylko trzeba pamiętać o jednej zasadniczej sprawie żeby pograć online na PS4 trzeba wykupić sobie abonament. To jak na razie zniechęca mnie do przesiadki na PS4.