Witam, mam problem z logitech'em f510. Po podłączeniu do USB komputer informuje "chmurką" o tym, że zostało podłączone urządzenie itd. Po chwili jest chmurka o treści: "Wystąpił problem podczas instalacji. Twoje urządzenie może nie działać poprawnie", pomimo tego, że jeszcze nic nie instalowałem

Ale co ważniejsze Gamepad Logitech F510 ma kontrolkę, która po podłączeniu powinna CHYBA się zaświecić sygnalizując, że urządzenie jest gotowe do użytku a jednak się nie świeci. Podobnie jest podczas instalacji sterowników z płytki ori CD ze sterownikami, która była w opakowaniu (Sterowniki te nie są wymagane). Postępuje wg. instrukcji podpinam do usb pada kiedy pisze o tym w kolejnych "krokach instalacji'' później instalator wyszukuje podłączonych kontrolerów ale nic nie znajduje...
Ktoś może posiada takiego pada/miał od czynienia z takim - może coś trzeba nacisnąć/włączyć w panelu sterowania? To mój pierwszy kontroler podpinany do PC.
Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
PS. Jestem laikiem w sprawach komputera wiec proszę o nie używanie zwrotów ze slangu informatyków lub tym podobnych.