Jeśli chodzi o audi to polecam muzeum w Ingolstadt, bardzo fajne. Tym bardziej, że można wejść nawet na teren fabryki, ale niestety jak ja tam byłem to z jakiś powodów nie udało się. BMW Welt też bardzo fajne, można odrazu Rolls-Royce zobaczyć, oczywiście za odpowiednią opłatą. Mogę szczerze polecić te dwa miejsca, niestety w innych nie byłem więc nie będę się wypowiadał.
Jeszcze dodam, że warto chociaż raz się wybrać na duże targi motoryzacyjne jak: Genewa, Paryż czy Frankfurt (który we wrześniu tego roku będzie). Genewe już trzykrotnie zwiedzałem, w tym roku mam zamiar Frankfurt dla odmiany. Bardzo fajna sprawa dla miłośników motoryzacji. Oprócz bardzo dużej liczby aut, jest również dział z akcesoriami i narzędziami, na którym można zobaczyć wiele nowinek, który chyba najbardziej mi się podobał.
Jeśli sobie coś przypomnę to dopiszę, w Belgii to jedyne co mi przychodzi do głowy to euro space center, muzeum aeronautyki czy nie wiem jak to nazwać. Nie byłem, ale mam nadzieję że już niedługo. Co prawda trochę nie związane z tematem, myślę jednak, że warte zobaczenia