BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 13:18

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Breaking News: Startegiczne partnerstwo BMW i Toyoty
PostNapisane: 25 stycznia 2013, 17:44 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
A napisał(a):
Panie mnie chodzilo o jednostke napedowa. Wiem o tym, ze normalne M odstaje cenowo w porownaniu do LFA, ale jesli (bo moze znow anuluja supercara?) M10 pojawi sie 2015/2016r, to na pewno zblizy sie troche do tego pulapu cenowego, za gola wersje minimum 200 tys euro, poziom Maclarena MP4-12C

Ale trzeba przyznać że LFA brzmi obłędnie :serce: Czy będzie supercar od BMW ? Na razie to cienko widzę... Chyba bardziej się skupią na mniejszych popierdółkach :(

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 25 stycznia 2013, 18:38 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
No i tu się zgadzam z Bobby Vintage, jakoś tak to widzę że bmw chce od toyoty troszkę technologii tzw "oszczędnej" hybrdydy napędy elektryczne , zaś toyota od bmw chce trochę tego sportowego pazura. No bo nie oszukujmy się ale gt86 nie jest jakimś super sportowym samochodem :D o LFA nie wspominam bo to wyjątek.

PostNapisane: 25 stycznia 2013, 21:33 
Zacna persona forum

Bobby Vintage napisał(a):
A napisał(a):
Panie mnie chodzilo o jednostke napedowa. Wiem o tym, ze normalne M odstaje cenowo w porownaniu do LFA, ale jesli (bo moze znow anuluja supercara?) M10 pojawi sie 2015/2016r, to na pewno zblizy sie troche do tego pulapu cenowego, za gola wersje minimum 200 tys euro, poziom Maclarena MP4-12C

Ale trzeba przyznać że LFA brzmi obłędnie :serce: Czy będzie supercar od BMW ? Na razie to cienko widzę... Chyba bardziej się skupią na mniejszych popierdółkach :(

czasem sobie puszczam takie dzwieki zamiast muzyki, mozna sie zakochac. Jest jakas szansa, ze bedzie. Ponoc celuja bardzo wysoko, zobaczymy. Tylko moze sie tak zdarzyc, ze znowu ktos obetnie projekt, bo dla nich liczy sie pewny zysk. Gdzies slyszalem, ze w nowym X5 bmw uraczy nas 4 cylindowymi silnikami. Mniejsze masy to i mniejsz silniki beda pakowac

PostNapisane: 25 stycznia 2013, 22:14 
Zacna persona forum

Gdzieś tam kiedyś pisali, że nowy super car BMW ma ważyć ok. 1,3t, ok.650koni, silnik twinturbo i superszybka skrzynia. Nie pamiętam, czy ma mieć 4x4

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1