kupiec_fkl, wcale nie jestem zdesperowany

po prostu wolę "piątki" od "trójek", ponieważ byłem i jestem z tej serii bardziej zadowolony
Galeria ? czemu nie

będę pisał o wszystkich zaletach,wadach,usterkach
darcyn, czy ja piszę ,że jestem ekspertem od nowożytnych BMW ?

o E60 wiem niewiele,zbieram informacje
Jeśli chcesz pomóc koledze,mnie i innym zainteresowanym zakupem E60 to napisz coś o tym ,które miałeś- model,rocznik,przebieg,automat czy manual, ile przejechałeś km,jakie usterki, koszty, jakieś zalety to auto chyba miało?
Krótko i na temat, być może pisałeś o tym ale nie mam czasu przeglądać historii Twoich wątków
wątki Rogera? jeśli kojarzę to chyba ma E61 535d,a mnie taki model nie interesuje
Jak wpiszemy "usterki E39" to strach kupować, a ja mam auto już 5 lat(długo) i żadnych poważnych usterek nie miałem, utrzymanie nie kosztuje dużo ale nie mam złudzeń, auto ma swoje lata (wczoraj wróciło od lakiernika,walka z rudą się zaczęła...
Zakupu E60 nie ma się co bać,ale dobrze być ostrożnym, liczę że koszty utrzymania będą wyższe niż E39
500-1000 zł to trzeba mieć na początkowy serwis małego auta a nie tej klasy
Mam sprawdzony "schemat" zakupu BMW i to działa ,już od 97 roku ,kiedy kupiłem E30 318i coupe, nie widzę
powodu by teraz było inaczej, poza niestety wyższą ceną zakupu i kosztami utrzymania a z tym się liczę.
PS. i auto nie może mieć przejechane 300 tys.czy coś k. tego tylko grubo poniżej 200 tys km rzeczywiście przejechanych