Witam!
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupienia e92 335d...Nie powiem, ale to takie spełnienie marzeń

Niestety na naszym rynku to co jest odbiega od mojej wizji bezwypadkowości oraz łagodnego traktowania

Główne założenie to auto w dobrym stanie...
Z racji dość trudnej sytuacji dostępności wymarzonego auta biorę pod uwagę wersje uboższą (ale oczywiście tylko 335d w coupe), którą z czasem sobie dostosuję tak jak chciałbym....Może ktoś stwierdzi, że nie ma sensu bo auto już kilkuletnie, ale ja mam pewną wizję i po prostu chcę ją zrealizować

Tak na szybko co do wizji...m pakiet kompletny zewnętrzny jak i wewnętrzny, kolor w macie (mam na myśli folię) i troszkę detali które mam nadzieję, że w najbliższym czasie zamiast opisywać zaprezentuję

...
O ile m pakiet kompletny zewnętrzny jak i wewnętrzny jako doposażenie nie stanowi problemu to mam pytanie odnośnie dachu karbonowego...uważam, że jak już coś robić to porządnie i na oryginałach (od razu uprzedzę pytanie "czemu nie M3" jeszcze to nie jest ten etap...
Czy ktoś wie jak potencjalne autko w takie coś doposażyć? Pytam bo wiem, że Tak owy dach wychodził i nawet jest dostępny na aledrogo

Proszę o jakieś opinie kogoś kto się zna albo miał już z tym do czynienia?
Pozdrawiam