dobre i zdrowe m3 e36 bedzie cie kosztowac tyle co 330i a 328 bardzo zdrowe powinienes znalezc juz za okolo 25 tys oczywiscie e36.
osiagi m3 e36 beda sporo lepsze niz 330i a 330i nie bedzie az tak mocniejsze jak m3 w stosunku do 330i.
w 330i jak bedziesz mial zdrowe mozesz zawsze jakis program zrobic i moze wydech i powinienes miec jakies 250 KM m3 mozesz miec 286 albo 321 w zaleznosci od rocznika ale pamietaj ze m3 musi byc bardzo zdrowe bo inaczej stracisz majatek na naprawy.
z tego wszystkiego najmiej bedzie palilo 330i a jego 300Nm jest naprawde spoko do jazdy,jest bardziej cywilizowane niz m3.
m3 to potwor samochod bardziej na weekendowe zabawy niz na codzien.jesli masz nadmiar gotowki i czujesz sie mlodo i chcesz sie bawic bierz m3 ale szykuj jakies 50tys zl na nie no i szukaj z manualem chociaz bedzie ciezko,raczej najwiecej jest cziptronikow
o 330i nie moge powiedziec zlego slowa,50 tys km i poltora roku i nigdy mnie nie zawiodla.
wez pod uwage tez to ze e36 jest model w plecy a e46 jest nowsze mozesz znalezc w pelnym m pakiecie i bedzie wygladalo super poza tym masz sporo wieksze szanse na znalezienie naprawde zdrowego egzemplarza.chociaz w smie m3 to m3 to sie nie starzeje
jesli chodzi o osiagi to powiem ci tak. pas startowy na lotnisku ja w srodku z prawej m3 z lewej 328 start i jedynka m3 nie odchodzi tak bardzo pojawia sie banan na twarzy ze mi woz dobrze idzie ale jedynka sie skonczyla i m3 juz na 2 z dwie dlugosci zyskalo potem 3 bieg i m3 juz ladnych kilka metrow z przodu na 4ce jak mialem ze 180km/h to m3 juz hamowalo z 100 metrow przede mna a 328i bylo z 20 metrow za mna. wiec sam widzisz.
twoj wybor