discrimen napisał(a):
Czyli cała reszta Cie nie wyprzedziła bo nie dała rady, czy może nie chciała Cie wyprzedzać - jak myślisz?
No oczywiscie ze mogli, ale chcialem tylko powiedziec ze az tak zle to auto tak nie jezdzi
discrimen napisał(a):
To przejedź się 318is np 15h w trasie z prędkościami 140-160, a następnie przejedź się kawałek 530dA z podobnymi prędkościami.
Wszystko zależy od punktu odniesienia. Dla mnie może być już głośno, dla Ciebie nie.
Masz racje, tylko ze ja uwazam ze do takich tras moje auto kompletnie sie nie nadaje

najdluzsza trasa jaka nia jechalem to bylo 5h z czego polowa byla z predkosciami o jakich mowisz. Tak wiec dokladnie tak jak mowisz, zalezy co gdzie i jak
discrimen napisał(a):
Zobacz na sylwetkę swojego samochodu, zobacz na sylwetkę vectry, mondeo, passata, etc.
140KM to naprawdę nie dużo i bardzo łatwo trafić na którekolwiek z tych aut posiadające wyższą moc.
Sam fakt, że z 2.0L vectrą pojedziesz jak równy z równym moim zdaniem przekreśla wszelkie sportowe aspiracje tego silnika.
Ja nie mówię, że to jest zły silnik. Po prostu trzeźwo oceniam sytuacje. Może w czasach e30 to było coś, dzisiaj nie wychyla się z tłumu.
Masz racje, wydaje mi sie ze nigdy nie chodzilo o to by to byl sportowy silnik

Wedlug mnie sporota to jest M`ka. Ale uwazam rowniez ze jak na czas ktorym byl ten silnik produkowany to jest naprawde niezly wynik. A ze to forum BMW a nie passat i innych marek to bede bronil jak krzyza

A tak powaznie to jak narazie mam co mam i bawie sie tym co mam

od czegos trzeba bylo zaczyna