HG18 napisał(a):
Zależy mi na ASC+T zw względu na podjazdy w zimie
To Ci może tylko przeszkadzać na podjazdach. I nie - to nie działa jak taka fajna 'szpera'. Za to na zakrętach zapewnia duży spokój

HG18 napisał(a):
Na zakrętach jednak E46 wydaje się takie pewniejsze
No co Ty, a myślałem, że to E39 jest najlepiej prowadzącym się sedanem świata

Beatles napisał(a):
Szczurek1986 napisał(a):
HG18 Powiem Ci na moim przykładzie dlaczego skończyłem na dwóch litrach... ano tylko dlatego że przez 3,5 miesiąca obejrzałem dokładnie 17 naście sztuk e46.. 2,5 i 2,8 i brakło mi nerwów więc stwierdziłem że jeśli trafi się zdrowe 2,0 to biorę...
chyba bym się popłakał gdyby takie coś mi się przydarzyło.
coś słabo kolego szukałeś albo w złym miejscu.
Ja kupiłem pierwszą e39 którą oglądałem i byłem poważnie zainteresowany. A tak naprawdę, to nawet jej dobrze nie obejrzałem.
Kwestia tego jaki pojedziesz obejrzeć samochód, a 90% aut na sprzedaż można wykluczyć już po samych zdjęciach. I nie chodzi tu o ocenę jego stanu tylko tego od kogo chcesz kupić. Wieśniackie dywaniki - auto odpada, wieśniacki wydech - odpada, wieśniackie dodatki - odpada, milion zapachów w nawiewach - odpada, przyciemnione szyby - out itd itp.
Co prawda to prawda. Ludzie oglądają wiele aut i nic nie znajdują, bo nie przywiązują uwagi do ogłoszeń. Stosuje dokładnie te same kryteria w ocenie ogłoszeń motoryzacyjnych co Beatles. Jeżeli gość robi zdjęcie wnętrza pojazdu, gdzie z dywaników piach można wybierać łopatą, albo w opisie wyposażenia wypisuje rzeczy o których świat nie słyszał, a już na pewno nie w takim modelu to możesz być na 90% przekonany, że taki ktoś nie sprzeda Ci dobrego auta.
Swoją drogą fajnie, że coraz więcej ludzi przekonuje się do marki i nie jest to tylko na zasadzie kupna, dojechania i posłania dalej