Glimcio napisał(a):
Tamashi napisał(a):
Dobra Panowie wygraliście się poddaje

. Nie ukrywam mój gust to jedna wielka beznadzieja.. Chciałem po prostu mieć coś innego

wyjątkowego.. nie stać mnie na tuning profesjonalny więc szukałem czegoś co będzie z lekkim tuningiem oczywiście optycznym nie mechanicznym bo nie kupiłbym samochodu z silnikiem modyfikowanym. Ale no podobają mi się szroty i wiejski tuning co należy po prostu do tragedii.. No ale już trudno poddaje się. Pozdrawiam Miłośników BMW
Tak jak Ci mówimy, jak chcesz czegoś innego, poszukaj compacta w m-paku, tego jest mało, dresiwa na to się nie rzucają, a jest to naprawdę ładne autko. W m-paku nie ma tego na naszych drogach dużo, a jak znajdziesz 323ti, to będziesz miał już bardzo duży zapas mocy (170KM), jednak wtedy niesmakiem byłoby założenie LPG. Albo za 10k pomyśl o e34 w pięknym stanie, jeżeli ten model jest zadbany, to naprawdę cieszy oko, sam się za takim rozglądam, nawet jeden egzemplarz mam upatrzony

P.S. Młody się kształci, skierujmy go na dobrą drogę

Staram się zrozumieć błędy które cały czas popełniam kawałek czarnej blachy troche czarnego lakieru, niebieska żarówka ja uznam to za coś extra ..

Cóż już widze mój pierwszy samochód pojeżdże jeden dzień i odpadnie mi rozrząd albo przy dużym szczęści sama ośka bo kupie z przed 2 wojny samochód... eh

Hubson napisał(a):
Tamashi napisał(a):
nie ukrywam chciałbym jakieś ciemniejsze szyby czy coś co wyróżni te od innych
Hmmmm... to już niemodne
Chcesz się wyróżniać od innych BMW/aut? Możesz się wyróżniać
a)pozytywnie
-m pakiet
-felga
-gleba
-oryginalny kolor
-stan samochodu
-mocny silnik
b)negatywnie
-czarne szyby
-lotka
-tooooooba grająca
-dużo chromu
-chińskie felgi a'la m6
-zderzak monster
-stroboskopy/neony
-angel eyesy i inne cleary
Wybór należy do Ciebie
Jeżeli chcesz pokazać i spytać nas o opinię, a wybrany przez Ciebie egzemplarz ma coś z drugiej opcji - odpuść
Z pseudo tuningu kiedyś wyrośniesz, przestaną Cię bawić tescowe nakładki na pedały i gałki a'la cobra...
Ja osobiście wolałbym zadbanego seryjnego sedana 1.6 niż 328 ze zderzakiem monstera i wycieraczkami z "blachy ryflowanej"
Postaram się patrzeć na te punkty co napisałeś napewno się przyda i napewno się ogarnę tylko potrzeba czasu..