Auto jest niesamowite! To kawałek przyszłości w dzisiejszym świecie. I nie szkodzi, że jest napędzanie agregatem prądotwórczym. W przyszłości auta będą napędzane różnymi dziwnymi rzeczami. Gdy pierwszy raz zobaczyłem zdjęcia konceptu ani mnie to nie obeszło - ot kolejny koncept który i tak nigdy nie wejdzie do produkcji. Parę lat temu ludzie podniecali się Hondą Civic VIII, bo miała fajne klamki i trójkątne rury, a BMW wyskakuje z czymś takim...

Ma w sobie coś z...

A już całkiem serio z profilu przypomina odrobinę Porsche Cayman'a. Ogólnie bardzo mi się podoba i nawet ten przekombinowany tył ma w sobie coś... V8 raczej tam już nie wsadzą, ale gdyby w przyszłości zamienili to R3 przynajmniej na sporo mocniejsze R4 (jak to w ogóle brzmi

), z mocą ponad 300km to być może Audi R8 miałoby się już czego obawiać. W końcu te silniki elektryczne mają niezłego kopa.
pavlo-tg napisał(a):
Porsche, McLaren i Ferrari wprowadzają właśnie na rynek swoje hiper-hybrydy o kosmicznym wyglądzie i kosmicznych osiągach.
No cóż... Tak to się właśnie kończy, gdy ma się zbyt wygórowane aspiracje

Ciekawe czy te "hiper-hybrydy" też można kupić za nieco ponad 400 tyś. zł...
pavlo-tg napisał(a):
A BMW wprowadza auto o kosmicznym wyglądzie i... przeciętnych osiągach
Którą cześć zwrotu "cztery i pół sekundy do setki" uważasz za przeciętną? Może 4 sekundy do 100km/h to dużo? A może powinni urwać jeszcze to 0.5 z końca, aby osiągi można było uznać za zadowalające? No tak, w końcu większość z nas posiada, bądź posiadała zatrważające "dwa osiem", wiec wiemy co to prawdziwe osiągi