--==Mały==--, licze się z tym, że eMka za ok. 50k. wychodzi w rzeczywistości 60 tys

E60 jest co prawda pięknym autem, ale tak ja zauwazyleś, coraz wiecej osób tym jeździ, zresztą widać po ostatnim filmiku z Katowic jacy ludzie zasiadają już do e60... Napewno jeżeli chodzi o roczną ekslopatacja to najkorzystniejszym rozwiązaniem jest e90
E90 będą najwięcej tracić na wartości, ale takie prawa rynku. Pamiętam jak w 2009 roku kupiłem za 27 tys. e46 320d, a sprzedałem po 2,5 latach za 17 tys, dlatego jedyne dlaczego patrze też za e60 i M3 to fakt, że te samochody będą trzymać ceny.
damianRC, zdaję sobie sprawę z tego

ale jak już jadę się pościgać to raz na X czasu

a tak naprawde to, że jedno auto ma 7s. do 100km/h a drugie 7,8 czy 8. to jest nieodczuwalne przy codziennej eksploatacji. W szczególności w mieście 50 tysięcznym, ktore jest więcznie zakorkowane...
mak17071, ja malo jeżdze

także LPG bym nie zakładał

dobra instalacja czyli ok. 4-5 tys to praktycznie moje roczne wydatki na paliwo
wujekwaldus, tez to zauważyłem

z roku na rok, się chce coś coraz nowszego, droższego i mocniejszego
Sikora, Dzwoniłem o tą Bemke

wtedy jak stała za 39 to była nie opłacona i coś było przy silniku... już widzę, jak za 39 tys wyrwał auto ze Szwajcari, sprowadził i jeszcze chciał zarobić na tym... bo jakby to byla igiełka to w ciągu godziny jest sprzedana

)
Panowie, nie oszukujmy się, jestem zainteresowany takimi modelami tylko dlatego, że.... e46 już jeździ tyle, że zaraz (o ile już nie są) te modele będą tak postrzegane jak E36.... z całym szacunkiem do posiadaczy tych modeli, ale wiemy dobrze co niektórzy ludzie potrafią zrobić z tych samochodów. A Ludzi z wyobraźnią nie brakuje w tym kraju, którzy wieśniaczą te samochody.