Cytuj:
Napisze to tak - Męczy mnie już ta dyskusja. TAK! Jestem głupi, kompletnie nie znam sie na motoryzacji, a w szczególności na BMW,
To Ty powiedziałeś
Cytuj:
Jednak jak dla mnie, poradnik eksploatacyjny dla użytkowników BMW, w którym to wyczytałem tyle "bzdur", to była super lektura
Każdy ma prawo do wyboru źródła wiedzy
Cytuj:
Dla was to pewnie chleb powszedni,
Tak bo mamy tu parę osób z dużą wiedzą min.Frank czy Frycek. Więc znalezienie tabeli danych czy porównanie ich nie stanowi problemu.O tym że piszesz na forum poświęconym tej marce, a więc tworzonym przez jej użytkowników, którzy na tych autach często zjadają zęby, już nie wspomnę
Poza tym muszę chyba wyrazić się dosadniej. Jeżeli radochę sprawiło Ci czytanie tego dodatku to chwała Ci za to, dobrze wydałeś pieniądze, miałeś radoche, w porzo.Ja ten dodatek przejżałem i wyrzuciłem do śmieci bo nic dla mnie nie wnosił. Popatrz sobie na opinie tutaj:
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t ... c&start=40Skoro sam napisałeś że jesteś laikiem to ok Tobie się przydało.Ale dużej części osób ten dodatek w niczym za bardzo nie pomógł, więc tym bardziej nie oczekuj że ktoś tutaj powie: No tak Stary masz rację, przecież wyczytałeś to w AŚ.
Cytuj:
Aha i modlitwa o zdrowie psychiczne, dla tego który takie rzeczy jak AŚ "przegryza" z "Panią domu" i "Przyjaciółką", żeby czasem ciasta na babeczki nie zaczął wałem korbowym ugniatać...
Ugniatam, do ciasta dodaje szpilki z głowicy, jak się przypieką to fajnie strzelają między żebami a polewe robię z 5w40 bo jest rzadka i fajnie się rozlewa a po 15w40 są sensacje żołądkowe.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
A kompot z przepracowanego oleju........ no palce lizać.