Ja napisze tak. Ktos kto nigdy nie jechal BMW ma opinie negatywne. Ktos kto wystarczy ze jechal jako pasazer jest podniecony duza moca silnika, wygoda i brzmieniem R6/V8 itd. Ludzie nie chca kupowac BMW bo panuje w Polsce stereotyp, ze to marka popularna wsrod gangsterow itd.
Tak samo ja nie powinienem wielu rzeczy robic bo robia to inny.
Takie podejscie swiadczy tylko i wylacznie o osobach tak postepujacych.Sa ograniczeni umyslowo i nic tego nie zmieni. Dla mnie to dobrze ze tak jest bo inaczej aut takich jak moje byloby 1000 razy wiecej i juz bym sie nie wyroznial na drodze
A BMW psuje sie tak jak kazde inne auto. Jednym mniej drugim wiecej zalezy jak sie dba.
Warto tez porownac cene z salonu jaka mialo dane auto. Passat za 80 czy 100 tys jest robiony z materialow za taka kase. BMW 7 za 300 tys jest robione z materialow za takie pieniadze. itd.
Kiedys fajna sytuacje mialem zaraz po zakupie mojego auta.
Kumpel sie ze mnie smial ze kupilem takie stare auto i ze wloze w niego tyle ze moglbym kupic Fabie 4 letnia SDI.

Nie odpieralem jego atakow ale jak jechalismy gdzies jego fabia to centralny nie otwieral drzwi pasazera. Szyby elektryczne raz dzialaly raz nie. Nie bronil sie nawet jak sie z niego smialem ze jezdzi gratem
Kazdy niech kupuje to co chce. Wszyscy nie mozemy jezdzic BMW bo kogo bedziemy wyprzedzac ?!