CiOoS napisał(a):
więc tym bardziej nie oczekuj że ktoś tutaj powie: No tak Stary masz rację, przecież wyczytałeś to w AŚ
Na nic takiego nie liczę, jedyne na co liczę, to normalną odpowiedź i zapewne ta bezproduktywna dyskusja zakończyła by sie na 2 postach, gdyby od razu taka została mi udzielona. A tymczasem, otrzymuje odpowiedzi typu: "A świstak siedzi..." A ja czegoś takiego pod swoim adresem pisać nie pozwolę... Bo mimo, iż jestem laikiem, to ja z roweru nie zsiadłem i nie przyszedłem wymądrzać sie na forum. Od najmłodszych lat tłukę sie samochodami BMW, a to oznacza wiele nieprzespanych nocy spędzonych na rozmyślaniu, co sie mogło zepsuć?, co tam stuka?, epopeje przeczytanych tekstów na ten temat (niezależnie, czy w AŚ, czy w innej prasie motoryzacyjnej, bądź w internecie, nie wszystko to jest chłamem), setki wysłuchanych opinii, mechaników i innych użytkowników, no i nieraz ostatnia złotówka z portfela wyłożona na części, nie wspominając już nawet o przejechanych kilometrach... Wiec nie do mnie z takimi tekstami! A jak ktoś niema do powiedzenia nic wnoszącego do tematu, to nie powinien sie udzielać, bo tanią ironią i szyderstwem, to i ja mogę na forum zabłysnąć. Wszystkim innym dziękuję za NORMALNE wypowiedzi. PS: Czekam na zakończenie agonii tego tematu...