Czarny napisał(a):
Vermilion napisał(a):
Wydaje mi sie, ze jednak z tym ma duzo wiecej wspolnego niz z GT-R
taaa, mocny amerykanski muscle car powinien wygladac jak mocny amerykanski muscle car, a nie, ze sie trzeba zastanawiac
Wiesz Fryderyku, gusta sa rozne, ja widze w tym Mustangu masa odwolan do pierwszych dwoch generacji.
Nie wiem czy w przypadku skojarzenia z GT-Rem zdajesz sobie sprawe z jednej rzeczy

i

R35 jest wzorowany na starych Skyline'ach, a te byly, albo wzorowane na angielskich/wloskich sedanach albo byly miniaturowymi kopiami amerykanskich muscle carow (zreszta jak inne auta japonskie z tamtych lat). Stad moze Ci sie wydawac, ze sa podobne.
trollu napisał(a):
ciekawe co na to puryści, dla nich to będzie 2x R4 skoro ma płaski wał a nie amerykańskie bulgoczące V8. Ale skoro silnik ma dawać więcej możliwości to jest to dobra droga. Tak samo skoro stolec z M4 daje więcej możliwości niż poprzednie V8 z M3 to również jest to dobra droga.
Purysci nie powinni miec uwag, takie V8 byly przeciez historycznie wczesniej, wiec sa tymi "bardziej"

trollu napisał(a):
silnik - niby ma mieć moc, osiągi itd ale V6 w legendzie US&A?
Oj, tam, to tez mialo V6 pod maska, a stalo sie legenda

sadze, ze GT moze sie jeszcze znacznie zmienic, w przypadku tych najmocniejszych wersji modelowych/topowych modeli, producenci w USA sa ostatnio dosyc mocno otwarci na sugestie przyszlych klientow.