jiGsaw napisał(a):
ostatecznie M3 sedan.
Nie widzę sensu wchodzić w sedana. Nic wspólnego z rodzinnością nie ma. Ani kombi. Ono służy do wożenia mebli czy towaru jak ktoś ma sklep czy coś.
koperek86 napisał(a):
1 645 ma tylko 2 drzwi
2 mam prawie 2 metry
3 wsiadajac do rs4 za mna jest ciasno ale da sie usiasc a w 645 jest 1cm szpara miedzy siedzeniami
4 m5 jest sporo wieksze od 645 nie wiem skąd to wziołęś
5 pisze ci ze potrzebuje wieksze auto a ty mi proponujesz cl ?? Cl jest to dalej 2 drzwiowy mały samochód w którym komfortowo jada jedynie 2 osoby
6 Prosiłe o opinie na temat m5 lub rs4 lub zeby wypowiedział sie ktos kto posiada takowe samochody a nie pisanie mi tekstów typu "Nadal nie wiem poco chcesz to zmieniać"
1. No i co z tego? To nie znaczy ani że jest mniejsze, ani mniej wygodne. Przeważnie auto 2 drzwiowe ma niższy dach, ale w kapeluszu jeździsz?
2. Pech, ale chirurgicznie można to poprawić. Tak czy siak, te 2m w wiekszości idą w nogi, nie w głowę/tułów, więc j.w.
3. Podsuń fotel. W 6er z przodu masz więcej miejsca niż w RS4. Widocznie w RS4 miałeś podsunięty bardziej do przodu fotel niż zwykle masz w 6er.
4. 6er w zasadzie jest większe - 4877 mm, E60 - 4841 mm. Chyba że chcesz M5 F10 - jest odrobinę większe 4899 mm.
5. No i co z tego że jest 2 drzwiowy. Chciałeś większy, to Ci podałem większy 5065 mm. Chyba żartujesz sobie że w 6er a tymbardziej w CL komfortowo jadą 2 osoby.
6. Prosisz o radę to piszemy. Jak nie chcesz nas czytać, to nie musisz tu pisać w ogóle. Jak szukasz większego auta, a pytasz się o mniejsze, to się najpierw zastanów co chcesz, a później pisz, bo nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi, w dodatku masz pretensję jak ktoś chce Ci od serca pomóc, żebyś kasztanem nie jeździł, bo 6er które masz jest całkiem fajne.