BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 12:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zapytanie
PostNapisane: 27 sierpnia 2012, 02:42 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam , mam pytanie . A mianowicie na forum bmw-sport.pl zarejestrowałem się wczoraj gdyż przymierzam się do zakupu stadka kucyków z Bawarskiej stajni . Lecz po tym jak chciałem zadać pytanie o to czy warto w dziale : "Prośba o sprawdzenie samochodu" to nie mogą dodawać tematów osoby które nie mają 40+ postów . Gdzie w takim razie powinienem dodać temat ? Jeśli temat założyłem w nieodpowiednim dziale to proszę o przeniesienie . I jeśli nie będzie to przeszkadzało nikomu to w takim razie tutaj chciałbym zapytać czy może ktoś zna przeszłość tego pojazdu , lub ma jakieś zastrzeżenia co do silnika (większa jednostka mnie nie interesuje :)) zawieszenia , karoserii etc. http://otomoto.pl/bmw-318-2-0i-143km-kl ... 07083.html Prosił bym też o sugestie co sprawdzić dokładniej przy oględzinach i na co zwrócić uwagę . Z góry dziękuję i pozdrawiam .

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: Zapytanie
PostNapisane: 27 sierpnia 2012, 05:54 
Uzależniony od forum :)

damian26g a jak sądziś skoro jest ograniczenie w tamtym dziale to po to żeby pytać o to samo w innym, czy może dlatego że jest to wyłącznie dla użytkowników z postami w liczbie ponad 40?

Tytuł: Re: Zapytanie
PostNapisane: 27 sierpnia 2012, 06:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
Poszukaj zanim zapytasz, to po pierwsze. Na forum jest dużo tematów które pomogą Ci, bez konieczności zakładania tematu w dziale giełda. Po drugie, ograniczenie jest dla takich osób jak Ty, czyli osób które rejestrują się, piszą temat z nadzieją że wszystkiego się dowiedzą a potem znikają. Uwierz mi, że jak przeszukasz forum, znajdziesz dużo informacji na temat który Cię interesuje, jak będą niejasności zapytasz, nabijesz sobie 40 postów, ale pewnie już nie założysz tematu w dziale giełda, bo wszystkiego się dowiesz przeglądając forum.. tak to działa :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1