przemo78, bardzo podoba mi sie to foto czekam na wiecej
kostek_ja napisał(a):
Żeby nie było tylko OT:Kiedy planujesz założyć intercooler i zwiększyć doładowanie?
podejrzewam ze w przyszlym sezonie, planuje pozbierac graty i zrobic to spokojnie bez pospiechu. dojdzie do tego wydech customowy 3' pojedynczy
piotres napisał(a):
Rozumiem zaangazowanie wlasciciela ale mi osobiscie wyglad Alpiny nie podoba sie. Np. wezmy przedni zderzak - jakby ta dolna dokladka nie miala loga alpina to moge sie zalozyc ze 90% osob by to nazwalo wiocha z allegro . Do tego te srebrne siatki i szprosy
zderzak to totalna seria i srebrne wstawki wychodzily na zyczenie do 330stek, co do dokladnie no nie bardzo jest co innego zrobic z przednim zderzakiem, natomiast mi sie jak najbardziej podoba
piotres napisał(a):
Styl Alpiny jest wg mnie kompletnie bez polotu. Chcieli cos zmienic w zew. wygladzie seryjnego bmw ale widac ze jest to zrobione na sile.Dokladka przednia nie ma zadnego nawiazania z tylu samochodu.
a dla mnie bez polotu jest styl hamanna albo schnitzera ktory to na sile wstawia jakies pierdoly lambo dorsy zderzaki ktore wygladaja jak laminat. tak wiec stwierdzenie na sile raczej nie pasuje bo jest zrobionych kilka malych dodatkow mozna powiedziec ztonowanych.
piotres napisał(a):
Santino, nie twierdze ze robisz to zle, po prostu wyglad orginaly na ktorym sie wzorujesz jest dupny jak dla mnie
kazdy ma swoj gust
piotres napisał(a):
Do to zmian ktore przeprowadziles to definitywnie zle wygladaja tylko za dlugie koncowki tlumika. Mogles zlecic ich skrocenie w MTG .
wlasciwie to moglem, ale nie lubie "rzezbic w gownie" i kupowac innych koncowek itp bedzie nowy wydech to beda ladne koncowki

Because life is too short to drive boring cars.