PO KOLEI
LeSiO napisał(a):
Jak bedziesz sprzedawal auto to napisz, nie bede juz musial modow robic jak od ciebie kupie bo idziesz w "moja" strone

Jesteś zapisany do kolejki
A tak na serio jak sie nic nie przydarzy to 335D chcę na odmianę pośmigać przynajmniej rok
styks napisał(a):
:super:
Te mody chyba pojda w tysiace, bo wszystko nowe z ASO

Dzięki, wszystko troche kosztuje fakt ale nie do konca wszystko będzie z ASO np. listwy ...
Chycu napisał(a):
nerki performance różnią się od ori tylko kolorem?
Są zrobione z innego tworzywa i mają przede wszystkim połysk a'la shadowline.
Maksss napisał(a):
...
taki "tuning ASO"

wszystko fajnie, ale czekam na coś innego niż było w poprzednich Twoich E9x, bo narazie jest jedno i to samo

P.s Za te dwa komplety 313 miałbyś wypasione BBS, wrecz LM jakbyś dobrze poszukał

trochę tak trochę nie

na razie to tak wygląda ale...
- znaleść jakościowo/odpowiednio wyglądające przynajmniej podobne akcesoria typu nerki, nakładki carbonowe i na pedały, dyfuzor - jak dla mnie nie jest nie możlwe więc są ORI
- listwy w środku, kierownica, mieszki będą nie ASO
- BBSy zgodzę się są SUPER ale 313 jeszcze czarnych nie widzialem więc nie będzie coś w stylu co "ktoś już takie ma"
- i wydaje mi się że jednak że nie będzie to samo moooooże podobnie
--==Mały==-- napisał(a):
Jaka jest cena takich nerek?
+/- 360zł po dużym rabacie
Hipek napisał(a):
...
chyba fajnie że klagosz idzie w performane ...
pablost napisał(a):
coraz więcej smiga samochodów na Darkach LM i jak ktoś nie ma pojęcia czy to Ori czy podróbka to mu się wydaje że jest ich na rynku wtórnym coraz więcej

to jest jednak smutna prawda, podobnie sie ma wzór M6 I M3
Septua napisał(a):
Z jednej strony rozumiem
klagosza każde auto robi tak samo, pod siebie, bo takie mu pasuje i tyle.
Ale z drugiej strony mając 3 z kolei e92/3 to pokusiłbym się o jakieś mody i felgi nonOEM

JW - jak wyżej

poczekajmy końca
Hipek napisał(a):
...klagosz użytkuje swoje samochody na codzien, a nie sa to jakieś demo-car'y do zdobywania pucharów
...
dokładnie tak

- no może nie do końca bo lubie jak auto fajnie wygląda i jest na codzień zadbane
PS: choć inne puchary "czasowe" się udaje zdobywać
deejeys napisał(a):
klagosz, jak ten drugi kpl 313 nie będzie Ci potrzebny - to nie ma problemu zabiorę tą kulę u nogi od Ciebie
Grubo idziesz...

DZIĘKI
Jeden na pewno będzie na sprzedaż także jak coś to pisz PW za tydzień
Hipek napisał(a):
sorry za OT
Maksss napisał(a):
...
P.s 2 Sorry Klagosz za OT
SPOKO i nie "nerwować" się chłopaki
każdy ma swoje zdanie/gust i tyle