Hamela przyjąłbym taki spoiler jaki masz w avatarze

Ciężka część do dostania.
Co nowego hmm wybraliśmy kolor wnętrza i komory - ciemny srebrny z domieszką fioletowej perły. Kolor klatki pozostaje kwestią dyskusyjną ale chyba będzie błękitny. Ma pasować do oklejenia auta w barwy firmy. Auto od prawie tygodnia siedzi w innym warsztacie gdzie spawają klatkę. Dyfer przyjedzie na dniach. Myślę że ukończenie tego auta to kwestia 3 tygodni.
A jazda kombi powoli zaczyna przypominać odcinki Top Gear gdzie kupują auta za kilkaset funtów - dokładniej odcinek z Alfami

Dziś spędziłem kilka godzin na torze robiąc licencję wyścigową i z biegiem czasu samochód zaczął się rozkręcać/rozpadać (dosłownie). Z każdym kolejnym elementem który odpadał spod auta jechało się coraz mniej stabilnie. Pod koniec jazd gdzie na szczęście nie było obowiązku pokonywania zakrętów na pełnym ogniu miałem wrażenie jakbym prowadził kilka odrębnych grup części a nie samochód

. Co się rozkręciło to się z powrotem przykręci, problemem jest jednak gwint D2 który chyba się rozpadł bo nie ma żadnego tłumienia, coś wali, skrzypi i klekocze. Pół roku wytrzymał ten chiński wynalazek. Dlatego trzeba na gwałt coś zorganizować na 4 SuperOES i pierwszą rundę BMW Challenge który już za 6 dni.
A że mało tu ostatnio fotek to wrzucam zdjęcie z pól startowych:

Fajna sprawa ten kurs na licencję, polecam każdemu. Myślałem że to będzie seria wykładów wyłącznie o bezpieczeństwie a tu na zajęciach praktycznych sporo się dowiedzieliśmy o pokonywaniu każdego zakrętu z osobna, ćwiczyliśmy przejazdy a na końcu była symulacja wyścigu od ustawiania się na polach po formation lap, start i skończywszy na pokonaniu kilku okrążeń. Raczej nie zamierzam się ścigać chyba że wyścigi górskie ale taka licencja + członkostwo AW uprawnia do darmowych treningów na torze co tydzień.