Santino napisał(a):
ja tam na progi zwalniajace tez nie narzekam, ale pamietaj musi byc hardcorowo! zeby nie było lipy

to jak Cie nie przegrzało, to za dużo oglądasz Roberta Burneiki

Santino napisał(a):
taka wysokosc dla mnie byla by do przyjecia jesli miał bys dystanse i naciagi zeby spasowac felge z blotnikiem, a jak tego nie ma to musi byc wieksza gleba bo nie ma strachu o obcierki, jakie Ty masz tam oponki michelin ps2?
oczywiscie to tylko moje zdanie... a Ty zrobisz jak uważasz
przód jest skręcony na 70% twardości, większa twardość spowoduje kompletną deske, a na codzień taka jazda jest uciążliwa, szczególnie że jest to mój codzienny dupowóz
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
dystans jest z tyłu, jedyne co moge zmienić to lekko tył w dół, przód tak zostanie, jak jest, nie będe już go sztucznie poszeżać dystansem, zmieniać opon na węższe, bo na seryjnych błotnikach E90 cudów nie zrobisz ( nie zrolujesz jak w e46 ), zresztą to nie jest moje wymarzone auto do modów, moze następne takie będzie
Santino napisał(a):
ale brakuje mi w tym aucie tego czego nie brakowało w srebrnej...
srebrna miała jeszcze gorsze spasowanie z błotnikami, tam był problem że niżej już się nie dało, zresztą to zupełnia inne auta, tam miałem większe pole do działań i troche teraz żałuje, że tego nie wykorzystałem..
maciegs napisał(a):
Nie uważasz że przednie hamulce są troche przymałe ?:) technicznie pewnie wszystko dobrze ale wizualnie dość śmiesznie :p
masz racje, technicznie nie widze dużej różnicy pomiędzy poprzednim moim autem ( 330cd ), hamowanie na podobnym poziomie, wizualnie są mniejsze, ale to się zmieni
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)