No na trening auto powinno być już gotowe bo po kolejnych przestojach ruszyliśy pełną parą i auto jest robione od rana do wieczora codziennie

Póki co wiele się nie zmieniło - głównie szczegóły + dalsza rozbudowa klatki. Teraz mozolne szpachlowanie, dokańczanie blacharki a jest tego od cholery mimo że się nie wydaje. W ostatnich dniach zajmowaliśmy się wnętrzem co było nie lada wyzwaniem bo chodziło o to, żeby wszystko mieć w idealnym miejscu. Zaczęliśmy od naby z QRem, okazało się że kierownica jest za wysoko więć ją obniżyliśmy. Następnie okazało się że jest za blisko kierowcy więc cofnęliśmy fotel. Potem okazało się że nie sięgam do pedałów i do biegów, więc zakładająć użycie pedal boxa cofnęliśmy wybierak i fotel pod samą klatę (jakieś 30-40cm dalej niż seria) aby dalej zoptymalizować rozkłąd masy. Nie mamy już zatem pedałów ani serwa a dziury zostały ładnie zaślepione. Na dniach powinien dojść pedal box z bardzo sympatyczną funkcją korekty siły hamowania przód/tył. Jedno jest pewne - pod maską będzie bardzo pusto

Tak to wyglądało parę dni temu, widać o ile poszedł do tyłu wybierak i cała reszta. Pocięliśmy też tunel i fotel, między nimi tuż obok wybieraka siedzi ręczny i wszystko jest w idealnym położeniu. A w tle moja nowo nabyta drogą zamiany siódemeczka w pięknym sraczkowato-wiśniowym kolorze

Hamela tak mnie ciekawi jaki jest kolor Twojej E34? Brokatrot? Bo wygląda kozacko, może w swojej zrobie polerke i też tak wyjdzie pod warunkiem że to ten sam lakier. Muszę sprawdzić jaki mam.