MaTiMa napisał(a):
Świder napisał(a):
jak rano chcesz wyjechać autem to chce Ci się ten pokrowiec ściągać ?

eee tam, trase zna na pamięć pewno i nie musi ściągać
pokrowczyk fajny

byku1600 napisał(a):
Albo najlepiej powycinać takie małe dziury,jedną na przedniej szybie,żeby widzieć do przodu i po jednej na bocznych i w drogę beż ściągania Co do srebrnych żarówek w kierunki to też polecam,ostatnio sam tak zrobiłem,niby taka mała drobna zmiana,a efekt przyjemny
///ARO napisał(a):
WąskiMaciek napisał(a):
Zwróć uwagę na lakier podczas użytkowania tego pokrowca gdy samochód nie jest idealnie czysty. Podczas wiatru, material ociera się o lakier i jeśli są na nim drobinki piasku to elegancko polerują kolorek Kumpel dokładnie w taki sam sposób załatwił sobie lakier przez kilka m-cy. Wg mnie taki pokrowiec to dobry pomysł, gdy stawiamy samochód na dłuższy czas, wtedy myjemy, woskujemy i przykrywamy.
Ale było powiedziane, że materiał od wewnątrz jest miękki, więc może niekoniecznie tak jest.
Decyzja podjeta, wycinam dziury w pokrowcu i ogien, emunia bedzie zawsze czysta i promblemu ze sciaganiem nie bedzie
A tak na serio to jak ///ARO podpowiada wlasnie zamiezam robic, pokrowiec tylko i wylacznie na czysciutkie auto, bo rzeczywiscie jak troche piachu zostanie czy blota to lakier mozna zajechac szybko. Bunie uzywam tylko i wylacznie do poprawienia sobie chumoru ( nawete w niedziele do kosciola

jej nie zabieram

) wiec sciaganie pokrowca to bedzie fajny rytual

moCry napisał(a):
mi osobiscie podoba sie troche chromu w bmw i lubie przednie nerki i jesli chodzi o e39 taka drobna listwe nad rejestracja. Ale skoro poszedles w czern to raczej odpada w sumie w tym aucie to nie ma co zmieniac chyba bo latwo zepsuc ideal
Ja osobiscie za chromem nie przepadam szczegolnie ze bunia jest ciemna, posiada shadow line i wlasnie w tym tonie jest nerka (blyszczaca czern). W srebrnej bym sie jush zastanawial nad czarna nerka. A co do zmian wizualnych to jest chyba pierwsza i ostatnia, moze jakies zaroweczki...

Co do popsucia to masz racje