Lincoln napisał(a):
Rost napisał(a):
Na pewno nie pójdzie do mamusi płakać to jak ty byś to zapewne zrobił.

To wysoce prawdopodobne efekt zbyt późnego odstawienia od piersi matki
jiGsaw, Nie wspomniałem ani słowem o porównaniu seryjnego M5 E39, a co jest szybsze zostało dawno temu udowodnione, więc "wyksztuś" z siebie resztki godności i pogódź się z tym jak na prawdziwego mężczyznę przystało.
W kwestii chleba podałeś datę i co? Dalej brniesz, mimo kompletnego oderwania swoich teorii od rzeczywistości...
Jako "krul" strzelania na oślep, w dodatku "ślepakami", kolejny raz budujesz fałszywą narracje nie znając faktów - sam zrezygnowałem ze statusu, bo wstyd mi było być w jednej grupie z jigfamily - kłamcami bez honoru.
Zauważyłem, że nigdy nie było 0-100 z wykresem:

podając wyniki z 1ft - 3.6s
1. To widać nie czytasz ze zrozumieniem, bo nikt tutaj nie rozpoczynał tematu porobionego M5 E39, czy tam startów z nitro.

Porobione S4 to liga porobionego F10 M5, z dokumentacji przedstawionej przez strony jasno wynika, które auto jest szybsze ze startu. Miałeś i dalej masz okazję się przekonać, ale głowę z piasku wyjąć trzeba.
2. Nie mam z czym się pogadzać, to nie ja się boję i unikam jak ognia wszelkich możliwych konfrontacji z S4.
3. Temat chleba nikogo tutaj nie interesuje, rozpocznij wątek we właściwym temacie jak chcesz o czymś podyskutować, np. inflacji nakręconej przez Twoich ulubieńców politycznych...
4. "jigfamily" jak to ująłeś od roku proponuje honorowe sprawdzenie aut na kresce w neutralnych warunkach, a Ty... pierwszy raz od wielu lat nie pojechałeś w tym sezonie nawet na żadne lokalne zawody, żeby przypadkiem nie spotkać się z moim kuzynem na kresce.

Honorowo.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...