Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj. Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów: [Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane i dotyczące pojazdów nie M, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
Tytuł: Re: Airstrip Attack i M3 lepsze niż GTR !!! M6 vs GTR
Napisane: 18 lutego 2013, 18:41
Zacna persona forum
335i napisał(a):
Na papierze mniej, ale doświadczenia nie mam w tym temacie bo nie jeździłem Hmm czyli w myśl zasady - turbo żyje turbo pije
Mnie zastanawia jeszcze jedno, czemu M6 jest o ok 100 k PLN droższe od M5? Faktycznie ten model jest droższy w produkcji czy zadziałał tutaj marketing - ten kto kupuje niepraktyczne 2 drzwiowe auto musi mieć pieniądze (chociażby na drugie auto dla rodziny) i jest w stanie zapłacić więcej za lepszy wygląd ?
nie wierze w ich zapewnienia papierowe. Co innego pisza i mowia ci jak kupujesz auto, a potem okazuje sie auto chleje. Aby otrzymywac ich wartosci papierowe to trzeba jezdzic z tempomatem na autostradzie 100km/h wowczas zblizysz sie do tego. Nie mowie tego o emkach, ale glownie o normalnych wersjach
Co do roznicy w cenie to nie tylko wyglad. Takze lepiej sie prowadzi i zachowuje na drodze oraz jest jednak roznica w osiagach i masie. Na m5board bylo tez cos, ze moze M6 maja po prostu bonus taki, tak samo jak M6 E63 od M5 E60 to i takze M6 F13 od M5 F10. M6 E63 rozni sie od M5 E60 nawet dzwiekiem w kabinie i na zewnatrz auta, basowy pomruk, to nie jest to samo. Maja inny uklad wydechowy. Przy M5 F10 i M6 F13 nie jestem w stanie tego stwierdzic, ale chyba maja identyczny uklad wydechowy. Dzwiek w kabinie jest podrasowany przez glosniki w obu
BMW M6 Coupe vs Ferrari 458 Italia, na mokrym, m6 z ogranicznikiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość