pawelek napisał(a):
Adam_94, napisał(a):
Po drugie to ja nie widzę tu, żadnych ponadprzeciętnych umiejętności, ot zwykły debil zapier*** po mieście, od innych debili odróżnia go to, że ten ma trochę więcej szczęścia i póki co nikogo nie zabił...
Dokładnie. Kiedyś szczęście może go opuścić. A debilem jest strasznym.
Poza tym kamera jest w takim miejscu że wzmaga efekt tej "zajebistości" kierowcy i jego zajebistych umiejętności. Ja też czasami jak jadę na fotelu pasażera to się boję mimo że kiedy sam bym prowadził nie widziałbym nic strasznego w tym.
O boże..boże..boże.. bożenko.... jak czytam takie rzeczy to mam ochotę się pochlastać

Ale staram się być wyrozumiały bo pewnie ministranci...

Fakt, mama by tego nie pochwaliła...
Nie drift'uję po ulicach (bo sorry ale compact bogiem drift'u nie jest), za to Peugeotm Rallye różne rzeczy się robiło i różnie się jeździło, o różnych porach i natężeniu ruchu.
Frustruje mnie znacząco wątek płynności jazdy, że niby co? Płynnie w ruchu ulicznym to można komuś w dupie zaparkować. Jak zapierdzielasz pomiędzy autami to musisz gwałtownie dohamować, redukować i zmieniać pasy, przyspieszać i wypatrywać miejsca na styk lub miejsca które za chwile się zrobi, bo na tzw. czuja też się przeciskasz. W ruchu ulicznym gdy znajdziesz miejsce możesz przeskoczyć pomiędzy pięcioma do 10 aut. Najfajniej jest gdy dojeżdżasz do świateł i dopiero co ruszają, wtedy zawsze tworzą się fajne luki i jest miejsce do przeskakiwania

W filmiku jest podobnie, jest to zbiór krótkich przelotów pomiędzy autami nie dłuższymi niż około 50 sek.
Mało to bezpieczne, nieodpowiedzialne i takie tam bla.. bla.. bla..
Sam byłem potrącony przez samochód, również sam rozwaliłem samochód, mam jeszcze prawo jazdy, mandatami mógłbym wytapetować ścianę, filmik na torze jest nudny, ludzie tego nie pochwalają, mama się za mnie modli, a żona rwie mi włosy z głowy że głupi i takie tam znowu bla.. bla.. bla..
Mój ulubiony fragment z quota powyżej "..Ja też czasami jak jadę na fotelu pasażera to się boję.."

Podsumowując:
Koleś z filmiku ma bardzo duże umiejętności, wyczucie i opanowanie auta, sprawny przegląd sytuacji i opanowanie. Faktem jest że nie myśli, bo na myślenie nie ma czasu, reaguje instynktownie i podejmuje natychmiastowe decyzje. Fajny filmik, extremalny i nielegalny, mocno kontrowersyjny, albo to lubisz, albo ganisz.
Ja daję lajka