Witam,
W mojej głowie ostatnio narodził się pewien pomysł (nie wiem czy do końca słuszny

) zakupu M3 E46 z kierownicą po prawej stronie i przełożenia go w jakimś zakładzie specjalizującym się w tego typu przeróbkach. Pacjentem miałoby być konkretnie to auto:
http://allegro.pl/bmw-e46-m3-coupe-s54b ... ml#thumb/1Wiem, że było już trochę zakładanych tematów o tym, ale nigdzie nie znalazłem konkretnych informacji co/jak/ile, a pewnie przydałoby się to niejednemu

Podstawowe pytanie jest takie: czy warto? Koszt zakupu oscyluje w granicach 30k (liczę, że do tylu zejdzie sprzedający), koszt naprawy pewnie też trochę pochłonie (maskę i błotniki może by uratował), lampy, zderzak, nerki, plastiki, halogeny, wloty na tarcze, nadkola i mniejsze pierdoły. Tak liczę i wychodzi sama naprawa przodu jakieś 3,500-4,000 zł.
No i ta przekładka? Widziałem wpisy, że bez 10,000 zł nie podchodzić, prawda to? Z rzeczy najważniejszych: magłownica, deska rozdzielcza, pamięci foteli oraz przekładka maty zajętości pasażera, pedały, listwy ozdobne wnętrza, zamki, klamki, wykładzina, lusterka, licznik, podłokietnik i jakieś plastiki. A co z rzeczami mechanicznymi?
Jeśli ktoś wie, co trzeba i należy wymienić przy takiej przeróbce, prosiłbym o listę

Pozdrawiam!
=============================
Zdjęcia (na wypadek gdyby link wygasł):