szeryf napisał(a):
jak dla mnie :
-felga 17 Motorsport-a
-lekka gleba
- porządek z kierunkami, ja chyba założył bym pomarańczki bo nie ma chyba

czerwonego sedana z
pomarańczowymi kierunkami na forum a mogłoby to wyglądać ciekawie
- dwururka z tyłu
Czarna nerka mi się nie widzi a tym typie i kolorze auta
hmm no kwestia gustu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Mi Jakoś pomarańczki od początku nie podchodziły (szczegolnie z przodu). Boczki już zmieniłem więc obligatoryjnie tył raczej też poleci. Podoba mi się kumulacja koloru czerwonego z czarnymi wstawkami, dlatego też wymieniłem nerke na czarną matową. do listew pasuje lepiej a i ładnie się będzie komponowało z czarnym hokejem i czarnym kratką w zdzerzaku zamiast sczebelków które mam obecnie. Do tego jeszcze czarna fela i by było miodnie:)
przypadła mi taka konfiguracja do gustu i na taką sie nastawiam. Z resztą jest na forum pewien kompakcik czerwony na czarnej feli i widać że ładnie sie prezentuje, więc i u mnie nie powinno być gorzej
a jeżeli chodzi o dwuruke to ciągle sie nad tym zastanawiam a właściwie byłem już od dawna zdecydowany tylko ciężko mi znaleźć ładną końcówke na tłumik i to w dobrym rozmiarze. nie mogę znależć końćówki odpowiednio długiej i z dobrą średnicą montażu

bo buma musi mieć od 60cm wzwyż a pełno jakichś małych. Dziś czeka mnie wymiana tłumika końcowego więc muszę na poważnie zacząć szukać jakiego rozwiązania

PanBrzoza napisał(a):
na twoim wozie czarna nerka prezentuje się znacznie lepiej niż u mnie. Pewnie ze względu na czarne koła.... pasuje do motywu bandyty
Też niedługo zrobię galerię swojej bumy na nowej nerce i z paroma innymi modyfikacjami tylko muszę najpierw wyczyścić wóz
No mnie też sie podoba. U ciebie jasne felgi może bardziej kontrastowały z nerką, ale i tak mi sie podobała
no czekam na foty, to obadam czy ta moja nera lepiej u ciebie leży