Też właśnie mnie zaciekawił tytuł
Driver może wybiorę się do kina w najbliższy weekend , zobaczymy

A tak poza tym ostatnio oglądałem trzy filmy ...
Barbarossa: Klątwa Przepowiedni (2009)Film warty obejrzenia , szczególnie dla kogoś kto lubi historyczne takie jak Gladiator , Troja itd. Na pewno nie żałuje ode mnie
9/10
Nakręcony z rozmachem obraz historyczno-przygodowy, ukazujący dzieje walk cesarza Fryderyka Rudobrodego, zwanego Barbarossą (Rutger Hauer), z miastami Ligi Lombardzkiej. Wyzwanie cesarzowi rzuca Alberto da Giussano (Raz Degan), gromadząc kilka setek straceńców i zawiązując Kompanię Śmierci. Musi pogodzić obowiązek wobec ojczyzny z miłością do pięknej Eleonory (Kasia Smutniak)SetUp (2011)Tutaj niestety rozczarowanie , spodziewałem się czegoś więcej , gdy zobaczyłem , że w filmie występuje Bruce Willis . 50 Cent tym razem gra oszukanego przez przyjaciela i próbuje wszystko odkręcić na swoja korzyść , jak na niego jego gra aktorska całkiem dobra , ale niestety cały film bez polotu - po prostu amerykański średniak ,
6/10
Film opowiada historię grupy przyjaciół, którzy zgadzają się wziąć udział w kradzieży diamentów. Skok okazuje się śmiertelnie niebezpieczny.Na krawędzi (2011)Film bardzo urzekający , z ciekawą historią (nawet historiami) w tle , które zahaczają o wiarę . Jak zazwyczaj nie lubię dramatów , ten tak jakoś się nawinął i nie żałuje . Dobry film , polecam
8.5/10
Młody Gavin stoi na krawędzi budynku i jest zdecydowany skoczyć. Do rozmowy ze skoczkiem wysłany zostaje detektyw Hollis. Odkrywa on, że Gavin jest zmuszony wyskoczyć z budynku przed południem. Hollis przeżył wstrząsające doświadczenia życiowe i w końcu to Gavin ma przekonać policjanta, że jego życie jest coś warte.