kamil_85 napisał(a):
Jak by mi ktoś przygrzmocił w samochód prawie mnie zabijając, to podejrzewam, że też miałbym gdzieś to co dzieje się ze sprawcą tak, że nie uogólniaj.
Poza tym Policja robi najpierw wszystko, żeby nikt postronny nie ucierpiał, a później zabiera się za resztę. Facet może był przytomny, to zabezpieczyli miejsce na ile mogli, a później zajęli się delikwentem.
Fajny jesteś w takim razie jakbyś miał "gdzieś" co się dzieje z drugim człowiekiem. Mimo tego co się stało chwilę wcześniej

Tak, na pewno widzieli czy był przytomny, jak leżał pod autem i nie było go widać. Zresztą... po tym jak ludzie podnieśli auto i go wyciągnęli, było widać, że przytomny to on nie był...
kamil_85 napisał(a):
To zmienia postać rzeczy w takiej sytuacji do piachu z nim

Ten tekst to mnie praktycznie "zabił"...
Po pierwsze, napisze jedna osoba, że sprawcą wypadku był kierowca BMW, a nie motocykla (nie kwestionuję tego, daję tylko przykład), a Ty od razu zmieniasz zdanie. Także widać, że jesteś jak "chorągiewka" i piszesz to co Ci w obecnej chwili podejdzie na... klawiaturę
Po drugie, z tego co piszesz to chyba nigdy w życiu nie popełniłeś błędu, a moim zdaniem nie popełnia błędu tylko ten, który siedzie na 4 literach i nic nie robi. Ciekawe jak Ty byś się znalazł w takiej sytuacji i ktoś do Ciebie by napisał, że "w piach z takim". Zawsze wychodzę z założenia, że zanim się coś napisze / powie, warto zawsze pomyśleć 2 czy 3 razy bo palnąć głupotę to nie problem, gorzej się później z niej wykręcić / wyspowiadać / wytłumaczyć
mechest napisał(a):
dziwić się i nie dziwić że 3 osoby zgineły. zanim doszedł na komende 1km zanim dostał alkomat żeby dmuchać to pewnie godzina mineła. a 200 jak jechał i hamował 300m

to chyba 0 by już było w takiej fuże.moje pruchno bez abs zatrzyma się ze 140 na 65metrach

Gdzie Ty wyczytałeś, że hamował 300 metrów ??

Nie hamował 300 metrów tylko zatrzymał się po koziołkowaniu / leceniu bokiem / itp. / itd. po tej ilości metrów odkąd uderzył w słup. Jakby nie uderzył w słup, a kierowca nie stracił by przytomności lub nie zmarł śmiercią tragiczną na miejscu to też by się zatrzymał, gdyby... nacisnął na hamulec i chciał się zatrzymać
Ps. Co to znaczy "fuże" ??

mechest napisał(a):
zastanawiam się czy auto nie miało czasem wspawanej ćwiartki z tyłu lewego. bo wygląda tak jak by kątówką obciął .zwłaszcza że ktoś pisał że bmw tydzień temu kupione.
Zastanawiaj się dalej...
pan_prezes_skóra - Co do felg. Masz całkowitą rację. Wiele razy się tłumaczy / pisze forumowiczom żeby wybrali oryginalną felgę z palety BMW, a nie jakiś chiński wzór ale "mega piękny wzór" i niska cena jednak w wielu przypadkach bierze górę. Niestety