Cytuj:
pod predkosciomierzem - masz wyswietlacz cyfrowy ale zeby był taki pod obrotomierzem? nie słyszałem ani nie widziałem takich rzeczy! pod obrotomierzem mozesz miec - licznik analogowy pokazujacy chwilowe spalanie lub go nie mieć (tak jak ma twoj kolega).
To by się zgadzało, niby miejsce jest a tego analogu jakoś nie widać ;/
w sumie przydałoby się ;p
Cytuj:
co do drzwi to ja mam tak - że nie moge zamknąc od kierowcy drzwi - kluczyk kreci sie w lewo - ale w prawo już nie (podobno zrypana wkładka). u ciebie moze być to samo w sumie. Ja też bolcem zamkne w srodku a kluczykiem nie.
widzisz dalej nie rozwiązałeś mojego problemu , a wręcz go bardziej skomplikowałeś, najlepiej jakby się ktoś wypowiedział kto miał taką usterkę i ją naprawił.
No wiem, że był olej 10w40 - taki też wleje, ale chodziło mi po prostu o markę ;p
dzięki za udział w wypowiedzi ;p
Do tej pory nie byłem fanem marki, ale padło na e36 - bo padło ;p
wyboru nie żałuje i już myślę, nad e46

wiele osób marudzi na spalanie - u mnie ciągnie około 7 litrów , liczone według baku co jak na zime jest wydaje mi się dobrym wynikiem, wcześniejsze clio 1,2 też mi paliło 6-7 l

ale fakt moje przebiegi to głównie trasy około 50 km , no i nie mam tzw ciężkiej nogi , choć pewnie się to wiąże z tym, że mam tylko rok czasu prawo jazdy , a latem szaleje na dwóch kółkach...
pozdrawiam i wesołych ...