Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
Autor |
Wiadomość |
Dixi
|
Tytuł: Napisane: 29 lipca 2007, 15:48 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
|
spokoj 
_________________ E28 525e 05/1986 E28 535i 04/1987 E28 M535i 09/1986 E30 316iA 05/1990 E32 750i 09/1991 http://www.e12e28.pl
|
|
Góra |
|
 |
bowwer
|
Tytuł: jaka moc standardowego radia? Napisane: 5 sierpnia 2007, 19:02 |
|
 |
Forumowicz |
|
Witam jaką ma moc oryginalne radio kasetowe w BMW e36 coupe compact??
Chciałbym wiedzieć też jakie jest gniazdo podłączone do radia ISO czy może BMW? I czy trzeba by było kupić przejściówke BMW na ISO???
Trzecie moje pytanie to w aucie jest 6 głośników. Z przodu chciałbym wymienić bo w drzwiach są malutkiej średnicy no i na dole w przodu w drzwiach jak chciałbym je wstawić większe to musiałbym wstawić dystanse by mi mogła się opuszczać szyba no ale wtedy głośnik będzie mi wystawał z boczków w drzwiach jak to wykonać? Moze ktoś mi pomóc w tych trzech sprawach.
DZIĘKI
_________________ Po prostu BMW
KVINEK (Marienwerder)
|
|
Góra |
|
 |
misssiaq6
|
Tytuł: Napisane: 5 sierpnia 2007, 19:11 |
|
 |
Zacna persona forum |
|
to radio nie ma mocy. trzeba kupić przejściówkę z BMW na iso. 3 pytania to nie rozumiem...
|
|
Góra |
|
 |
bowwer
|
Tytuł: Napisane: 5 sierpnia 2007, 19:13 |
|
 |
Forumowicz |
|
a radio jak wyjąc? bolcami? czy jak?
trzecie pytanie to było takie że chodzi o inne głośniki jak zrobić by wstawić większe bo jak będa dystanse to będa wystawac z boczków w drzwiach. A głośników jest az 6 z przodu 4 i z tylu 2.
_________________ Po prostu BMW
KVINEK (Marienwerder)
|
|
Góra |
|
 |