BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 19:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: SZYBKI TEMAT, SZYBKA SPRAWA !!!! :D
PostNapisane: 27 lipca 2012, 00:01 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36only
Kod silnika: m52b20
temat skierowany do wszystkich zainteresowanych :rotfl: szukam chetnych do "tripu nad morze" (konkretnie pobierowo). plan jest taki, że ma 2 opcje :hyhy:

pierwsza (pwiedzmy ze skierowana do "mlodszej" czesci uzytkownikow naszego forum do 24 roku zycia :D)

jak nie macie co robic jestescie, spontaniczni i zdecydowani i przy okazji chcecie zarobic to zglaszac sie raz dwa i jutro wyjazd do pobierowa (o co chodzi z zarobieniem? no oczywiscie o robote nad morzem - ktorej aktualnie nie brakuje, nawet "na zywca") dobrze jakbyscie mieli ksiazeczke sanepidowska - przydatne do pracy nad morzem :D ---------ewentualne szczegoly na pw/telefon--------

druga (skierowana do hmmmmmm kazdego :cwaniak: )

jak nie znajdzie sie nikt kto chce na totalnego spontana pojechac nad to morze, to chetnie kogos z naszych forumowiczów podrzucimy (jak ktos sypnie groszem w podziece to sie nie obrazimy - a wrecz przeciwnie ;) ) gdzie podrzucimy to juz kwestia dogadania

trasy jeszcze nie ma zaplanowanej "start" planowany ze śląska (tychy) ale jak ktos blisko mieszka katowice i te sprawy to mozemy podjechac :D takze planowany start 12 EWENTUALNIE jakby byl jakis ochotnik/ochotniczka/ochotnicy z krakowa no to dajmy na to max odjazd z krakowa o godz. 14

sa 2 miejsca (no na upartego 3 na srodeczku :D) pisac na pw chociaz preferuje telefon 530 856 858 czynny cala dobe :D - w razie mega poznych godzin dzwonic do bolu

wiem ze ogloszenie bardzo nietypowe i/lub chaotyczne no ale tak wyszlo ze sami sie dzisiaj dopiero dowiedzielismy o tym :D fajnie by bylo jakby ktos chcial z nami jechac "na spontana" jesli znalazlyby sie 2 takie osoby no to planowany powrot wstepnie pod koniec sierpnia (co do jakiejs dokladniejszej daty to sie dogadamy jesli beda chetni ;) )

CZEKAM NA TELEFONY/SMSY/PW COKOLWIEK :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: SZYBKI TEMAT, SZYBKA SPRAWA !!!! :D
PostNapisane: 27 lipca 2012, 00:16 
Pierwsze kroki

zapomnialem o najwazniejszym :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: WYJAZD JUTRO :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 27 lipca 2012, 00:20 
Forumowicz

Moje BMW: e36
Kod silnika: w oczekiwaniu na M3
Powodzenia :) , 3 znajomych pojechało do międzyzdroji, pojechali do pracy na spontana i wrocili w ten sam dzien bo pracy nie bylo lub byla tylko na weekend;P :P

PostNapisane: 27 lipca 2012, 08:27 
Pierwsze kroki

to chyba malo floty cos mieli :P bo ja tam nie zamierzam tego samego dnia wracac chocby nie bylo do roboty nic poza smazeniem sie na plazy :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1