Boogie napisał(a):
Patryk w-wa napisał(a):
w mieście głównie wykorzystujemy moment obrotowy a tu będzie ponad 400nm więc nie można powiedzieć że mało.
po prostu masakrują mnie takie kosmiczne tezy
Boogie i tak każdy wie,że twoje M5 jest najszybsze więc proszę Cię omijaj mój temat szerokim łukiem.
Dostawałeś kilkukrotne zaproszenia na spoty M forum,żeby zweryfikować swoje auto i zawsze coś Ci przeszkadzało albo akurat twoje auto coś nie domagało.
Jak wykręciłeś najgorszy czas 100-200 ze wszystkich zmierzonych M5 to zarzucałeś,że te pomiary nie są miarodajne i to wszystko to gówno prawda

a RL za 3K nadaje się na śmietnik.
Już chłopakom z M forum znudziło się tłumaczenie bo,żadne argumenty nie pomagają nic nie dociera a porównać nie chcesz.
Proszę chociaż w tym temacie odpuść pisanie swoich teorii bo nie chce mi się denerwować.
Dziękuję
styks napisał(a):
--==Mały==-- napisał(a):
Jak mam jeździć dieslem to musi palić te 6-7L w cyklu mieszanym głównie trasa,żeby było oszczędnie.
Mi przy takiej jezdzie, czyli tak jak napisales 'w cyklu mieszanym glownie trasa' 3.0d w automacie pali 8 litrow

wiec z tymi 10 to lekka przesada. Zobaczymy czy sie polubisz z dieslem, bo to diametralna zmiana z mocnej benzyny

A no właśnie więc 2.0d powinno palić około 6L.
Koleżanka ma e60 530dA i pali te 9-10 jeżdżąc koło domku. W tej samej okolicy znajomego 320d w manualu pali około 6,5L-7L więc różnica powinna być widoczna.
KotSylwester napisał(a):
Jak ma palić 6-7 i ma mieć 204KM/420nm i wyglądać to świetny wybór

Mam taką nadzieję choć z rozmów z wieloma użytkownikami tak wychodzi,że takie auto w cyklu mieszanym powinno palić około 6,5L a jadąc normalnie w trasie można zrobić i 5L a jaka jest praktyka to się okaże.