Witam wszystkich serdecznie. Przepraszam z góry za moje "zielone" pytanie ale noszę się z zamiarem zakupu boardmonitora BMW E46 16/9 ALPINE takiego jak tu:
http://www.allegro.pl/item228916705_bmw ... lpine.html.
Mam pytania odnosnie tego sprzętu (przeszukałem Forum i trochę mi rozjeśniło temat ale..):
- z tego co wyczytałem ten sprzęt "czyta" DVD? Czy jest wobec tego możliwośc nagrania zwykłego (nie MP3) Audio-DVD i jego odczyt w tym sprzęcie?
- interesuje mnie też funkcja AUX - czy możliwe jest w miearę bezproblemowe popięcie odwarzacza MP3 i ich odwarzanie? czy jest możliwość zarządzania wówczas takimi plikami MP3 z poziomu boardmonitora?
W skrócie: Chcę zmienić radio w mojej e46 320D na coś ciekawego i w przyszłości rozbudować ewent. o NAVI. Głównie jednak chodzi mi o w miarę bezproblemowe i łatwe odtwarzanie muzyki, najlepiej w MP3. Nikt ze znajomych nie ma takiego sprzętu, nie jestem więc w stanie w innym miejscu zasięgnąć opinii. Będę Wdzięczny

gdyby ktoś podzielił się spostrzeżeniami z użytkowania tego sprzętu..Czy warto złożyć sam boardmonitor jako radioodtwarzacz CD a później rozbudowywać?