marcinbmw3er napisał(a):
Wlozylem juz sporo kasy w swoje e46 nie po to zeby sobie stalo lub robiac komus prezent i jeszcze kilka rzeczy chce w nim zrobic,dlaczego za np 4 lata,choc moglbym duzo wczesniej zmienic autko,chocby dlatego ze moj syn bedzie wtedy zdawal prawo jazdy i po co ma szukac rozsypujacego trupa jak moze dostac ladne zadbane i z pewnych rak autko.
Druga sprawa ze juz dzisiaj za 15 tys euro mozna kupic ladne m3 e46 a e92 335i za ok 10 12 tys euro,pieniadze nie male ale tez nie jest to cos nieosiagalnego wiec co w tym smiesznego?
Wzbudzic wow 10 letnim m3 lub 6,7letnie e92, no sorry ale szalu nie ma,pomimo tego ze pracuje w niemcowni to niemcy wcale nie uwazaja tego za wow, nawet nowa 3 nie jest dla nich wow.
Mam rodzine na utrzymaniu i mnostwo innych wydatkow a jak cos kasy jest to robie tez swoje e46,nie jest to nadrzedny cel w moim zyciu a na zmiane samochodu przyjdzie czas i kto wie ,moze za 4 lata spodoba mi sie audi albo dacia ,ale to juz moja sprawa.
wszystko ok, ale to nie ten temat

:)
Mowie, jest watek dotyczacy MPower, tam mozesz zalozyc temat "M3 E46, vs 335i co warto kupic" tam otrzymasz stos odpowiedzi od kokretnych osob ktore mieli/maja e46 m3 lub 335i e92. I Da Ci to lepszy efekt niz sieczka tekstow w roznych tematach.
Dodatkowo ktos kto bedzie mial podobny dylemat co Ty znajdzie informacje o tym na forum i bedzie mogl przezytac i ewnetualnie dodac cos od siebie.
Chodzi o porzadek i logike na forum, sam jak uzywam szukajki to "wkurza" mnie jak znajduje 1300 pasujacych fraz z czego 1295 jest do niczego.
Jak zadasz takie pytanie w sensownym temacie to opowiem Ci sensownie o 335i E92, takie auto posiadalem przez 2 lata wiec to i owo wiem,
Pozdr.